Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze kapsun

Produkt-ID: 10537

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze kapsun
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze kapsun
Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitetskapsun til longering. Nylon med blød foring på næsebåndet. Spænderne passer til de fleste longeringsliner og hjælpetøjler.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god
4 Likes

og nem at bruge. hesten går rigtig flot med den. intet at brokke sig over, især ikke til prisen.

3 Likes

Jeg købte min for ca 1 år sidden, jeg er utrolig glad for at bruge den. Den er nem at tilpasse hesten.

super
3 Likes

Jeg købte den til min fullblods, og den passer godt, og den reagerer meget godt på den (bedre end uden). Jeg vil stadig bestille den i fuld størrelse og se, om det passer til min tunge WB :) stærkt anbefalet

Passer også til meget store hoveder!
1 Likes

Efter en lang søgning endelig en cavesson, der også passer på store WB-hoveder og stadig er billig! Materiale: godt lavet, mange muligheder for justering og justering til hovedet - min hest er tilfreds med det! :)

Fantastisk cavesson - anbefales!
1 Likes

Jeg har dette som en del af det lungende startsæt, og det er bare fremragende. Det er fuldstændigt hestesikkert, holdbart og pænt designet. Metalarmaturerne er ekstremt af høj kvalitet, og ringen i enden (midten) af næsebåndet svinger ubesværet. Bedst af alt, det virker vidundere på min hest, som jeg for et par uger siden næppe kunne lunge uden at det var en enorm kamp. Når hun prøver at boltre sig bagud, stopper det hende i hendes spor. Det har frelst mig fra at skulle lure hende lidt i munden, noget jeg hidtil har undgået og gerne vil holde på den måde. Prisen er så lav, jeg kan stadig næppe tro det. Denne cavesson er den bedste værdi af denne type produkt, jeg nogensinde har set.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.