« Returner / / / /

ARGILETZ Kavalkade Argiletz grønt ler pasta

DKK 179,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.4 kg (DKK 447,50 / kg)
( 2 )
Spar op til 16% på din ordre
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 350kr +, spar 12%. Køb for 600kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 26.03.2023.
One size
Partnerprodukt

Dette produkt leveres fra en af vores partnere. Hele din bestilling vil få forsinket leveringstid når den indeholder et partnerprodukt. Bemærk venligst den forventede leveringsdato i kassen.

Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Grønt ler er smukt, naturligt tørret ler. Det er rigt på mineraler og sporstoffer, og kan bruges på heste i følgende situationer:Efter intens træning.Til forebyggelse af hævelse af led eller ben.Til overfladisk behandling af betændte led.Til behandling af sår.Bruges generelt 2 gange om dagen. Antallet af behandlinger kan også øges afhængigt af omfanget af hævelsen. Anbefalede behandlingsvarighed er 1 til 2 måneder. En smule bevægelse under behandlingen er mulig, uden det giver nogen problemer i almindelighed. Grønt ler hjælper også på dårligt helende sår. Når det påføres direkte på såret, sørger det for at såret heler bedre og lukker sårfladen. Selv dannelsen af "excessivt rødt arvæv" kan forebygges ved anvendelse af grønt ler. Fordelen her er, at den virker som en slags lim i svært tilgængelige områder som under maven eller ved hestens albue.Naturligt grønt ler hjælper ikke kun hos heste, men det kan også bruges på mennesker uden problemer.

Produkt-ID: 308009

Læs anmeldelser:

Farve: