« Tilbage / Mærker / Kentucky Dogwear

Kentucky Dogwear Kentucky Dogwear Reflective & Water Repellent Hundefrakke

Fra DKK 699,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bedste Pris
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Silver
Silver Kentucky Dogwear Reflective & Water Repellent Hundefrakke
Størrelsesguide
Størrelse Længde på ryggen
XXS 23-27 cm
XS 28-33 cm
S 34-38 cm
Dachshund 40-41 cm
S/M 39-43 cm
M 44-50 cm
L 51-59 cm
XL 60-70 cm
XXL 71-80 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Få misundelige blikke imens du holder hunden varm.

Egenskaber: Denne hundefrakke tilbyder hunden den ultimative beskyttelse! Den reflekterende og vandafvisende frakke beskytter hunden mod køretøjer, kulde og regn. Maveklap giver ekstra beskyttelse mod vintervejret, men hunden kan stadig bevæge sig frit. Materialer: Udvendig har frakken et reflekterende lag der advarer alle passerende om, at hunden er på vejen. Dette lag er coatet for at gøre det vandafvisende, hvilket vil holde hunden tør på regnvejrsdage. Frakken, såvel som maveklappen, er fyldt med 150 gr. fiberfyld, der holder hunden varm på kolde dage. Indvendig er frakken foret med kunstig kaninpels, der sørger for at frakken bliver siddende på hunden. Kaninpels er ligeledes meget blødt og fungerer som isolationslag, så hunden holder kropstemperaturen. Form & størrelse: Hundefrakken lukkes først på brystet, derefter maveklappen med 2 stærke Burrebåndslukninger. Hunden skal ikke træde ind i frakken. Vi har også Inkluderet en hætte i samme reflekterende materiale, der kan foldes ud over for ekstra beskyttelse Af halsen.

Egenskaber:

  • Reflekterende og vandafvisende materiale
  • 150 gr. fiberfyld
  • Maveklap for ekstra varme
  • Nem at sætte på
  • Kan vaskes

Vaskeanvisning:

Hundefrakken kan vaskes ved 30 grader. Det anbefales ikke at bruge tørretumbler. For bedre vandafvisende resultat anbefales det at anvende flourkulstof-behandling efter man har vasket den mere end fem gange.

Produkt-ID: 336609

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: