Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Holly Argyle Ridestrømper

Produkt-ID: 31217

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Holly Argyle Ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Brug disse klassiske argyle knæstrømper med ridebukserne eller i hverdagen.


Klassiske strømper med argyle mønster og den perfekte længde til brug med ridestøvler eller westernstøvler. Stilige og komfortable, det sirlige mønster passer til alt og ser så godt ud, at man hellere vil vise det frem end at skjule det under buksebenene! Tekstilblandingen indeholder Coolmax som fjerner fugt og holder fødderne tørre og svale under alle forhold. Strømperne tilpasser sig fødderne og giver svangen ekstra støtte under lange ride- og gåture, uden smerter. Stoffets egenskaber hindrer et udstrakt, poset udseende og giver en komfortabel pasform uden at begrænse blodcirkulationen. Disse er ikke kun strålende til ryttere, men til alle som har brug for moderigtig komfort og smertefri støtte.


Egenskaber:


  • Strømper i klassisk argyle mønster
  • Coolmax komfort
  • Glider ikke ned i støvlerne
  • Støtter
  • Fugttransporterende

Teknisk beskrivelse:


Coolmax med bomuldsmix garn.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Godt!
8 Likes

Dejlige og behagelige sokker! Rel. rimeligt prissat. Tre forskellige farveindstillinger er en god ting!

God og holdbar
7 Likes

Jeg har brugt disse sokker af. Års den aktive eivätäkä ikke gået til, hvorfor ingen af hullerne, og der er ingen flossede mange gange vaskes og lidt på den lurvede. Vi anbefaler! :)

Knæhøje sokker Horze Holly
7 Likes

Meget flot sokker. De ser ikke trodsige ud. Kvaliteten skuffede ikke.

God er :)
6 Likes

Gode, varme sokker! Foret inde i ridestøvlen er fluffy, men jeg synes ikke det er et problem. Jeg anbefaler! :)

Horze "Holly" Argyle knæstrømper med Coolmax
5 Likes

Hej:-) Jeg fik lige lyst til at skrive om disse vildt fede strømper fra Horze.dk. Jeg købte min på hjemmesiden i mørkebrun(DBR.) Man holder fint varmen, men anbefaler nok strømpen til sommerbrug. De har et vildt pænt design, som jeg nok ville kalde for golf-looket:-P Jeg elsker at det er knæstrømper fordi jeg rider med lange støvler, og så holder man varmen hele vejen opad skinnebenet! De sidder rigtig godt på benet, og støtter fint op omkring. Hvis jeg skulle nævne noget konstruktiv kritik, ville det være at man slider dem nemt op syntes jeg. Jeg har kun brugt mine fire gange. De er sådan set allerede ødelagt, men hvis man kunne udvikle dem sådan, at de ikke slider så nemt, ville de helt klart være mine favorit strømper;-) Tak for et helt par fantastiske strømper. amaliefly@hotmail.com

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.