Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze stævne ridestrømper, 2-pak

Produkt-ID: 31238

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze stævne ridestrømper, 2-pak
Beskrivelse

Beskrivelse

Miljøvenlige bambusstrømper er perfekte til den modebevidste rytter.


Tekniske stævnestrømper lavet af komfortabel bambusfiber/bomuldsmix på sålerne og tynd, elastisk nylon på læggene, som passer godt ned i stramme ridestøvler. Bløde, åndbare og naturligt fugttransporterende, bambus føles ikke kun godt, men gavner også det globale miljø. Et smukt, enkelt design gør at det nemt matcher stævnebeklædningen. Den forstærkede sål giver slidstyrke og holdbarhed. Nyd den bløde, silkeagtige følelse af bambus.


Egenskaber:


  • 2-pakke
  • Bambusblanding
  • Z-logo
  • Termoregulerende
  • Svangstøtte
  • Bevarer formen

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 30% bambus, 30% bomuld, 30% polyamid, 10% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vand.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Godt og pænt!
2 Likes

Let, luftigt, stabilt! Støvlerne glider fint pga. Det faktum, at de er tynde og let "glatte" i materialet. Det faktum at de er tynde og luftige gør dem behagelige at have på om sommeren, men de hjælper stadig med at holde varmen om vinteren. Jeg har dem under et par andre sokker, og det bliver meget varmt og pænt. Kort sagt: alsidige, behagelige sokker, der anbefales stærkt til alle!

2 Likes

Virkelig pengene værd sokker, jeg brugte boot så, ligesom med kengänkin og har ikke gået hvorfor ikke! dejligt køligt om sommeren, om vinteren med en uldstrømpe i "sommersko" eller på egen hånd i en vintersko - fantastisk!

1 Likes

Sheer og holdbare sokker. Holder i form og tåler kraftig brug!

Sokker.
1 Likes

Modtagelse af denne artcile blev jeg fuldstændig sammenbygget. Materialet er ret solidt (jeg har slidt flere gange siden, og der er ikke dannet noget hul). Det eneste problem, der kunne ske, ville være størrelsen .. Jeg er 39 år og valgte derfor størrelsen 39/42. I at sætte dem på har jeg undertiden noget væv, der kommer til mit knæ. Men ved at justere alt, ingen bekymringer. På det æstetiske niveau elsker jeg det! Det er nøjagtigt som phoyo-stedet, lidt gennemsigtig, men heller ikke for meget. For prisen er det ganske rentabelt, to par gode kvaliteter til 10 euro! Det er næsten givet! Men jeg vil ikke klage over denne fordel, der fungerer til vores fordel. Jeg anbefaler det til alle, et ekstra produkt!

1 Likes

Strømper i god kvalitet, der passer godt sammen uden rynker eller lignende med læderstøvler. Dejlig åndbar og tynd til sommerbrug.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.