Trikem Radital Liniment

DKK 79,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.25 l (DKK 316,00 / l)
( 2 )
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Hestekuren mod ømme muskler Sveriges mest solgte liniment i over 50 år. Et effektivt, dobbeltvirkende liniment med kølende effekt i begyndelsen og derefter langtidsvirkende behagelig og afslappende varme. Lindrer midlertidig smerte i muskler og led og øger blodcirkulationen. Sveriges mest solgte liniment, der anvendes på mennesker og dyr i over 50 år. Radital liniment er en effektiv, dobbeltvirkende liniment som lokalt øger blodets gennemløb, reducere restitutionstid, og giver lindring til lejlighedsvis smerter. Hos heste har det en god effekt på galls. Liniment har været brugt i 1000'erne af år at forebygge og lindre ubehag i muskler, sener og led. RADITAL betragtes som den mest effektive liniment og synes oprindelig køling og fortsatte med at langvarig jævn varme. Ofte brugt i elite sport, motion, ved massører og fysioterapeuter og ældre. RADITAL har en meget stærk position for hesten, som primært trav og galop bruger det dagligt. Fås i både flydende og gel, hvor væsken ofte anvendes i dyr, da dybere ind i pelsen. Gelform nydes af dem, der gnide salve lokalt og er en smule lettere at bruge i mennesker.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:Mængden af liniment er meget individuel. Påfør med forsigtighed og øge mængden for større effekt. Varmen kommer efter ca 10 minutter, så tager det roligt i starten, før du lærte salve virker bedst.INGREDIENTS:Mentol.Kamfer.Eucalyptol.Etanol.vann.


Brugsanvisning:


Blød og glat muskulatur er den bedste forsikring mod skader og slitage. Behandling med liniment en glimrende måde at forberede og varme musklerne før motion. Ansøg Radital Liniment for natten til langvarig varme, som hjælper musklerne til hurtig genopretning. Radital liniment bruges ofte til generel muskelsmerter eller træthed, når beroligende varme skaber afslapning og velvære. Anvend eller sprøjte på, og gnid indtil liniment er absorberet. BEMÆRK! Vær forsigtig, når forbinding på dyr. Forkert brug kan medføre blærer.


Produkt-ID: 25066

Læs anmeldelser:

Farve: