« Tilbage / Mærker / LeMieux

LeMieux LeMieux Earth Springunderlag CC

RRP: -11% Rabat
DKK 489,00
RRP: DKK 549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Ocean
Ocean LeMieux Earth Springunderlag CC
Moss LeMieux Earth Springunderlag CC
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Earth CC-springunderlag er en del af den eksklusive Earth-kollektion, der er fremstillet med henblik på bæredygtigt rideudstyr. Dette close contact-underlag er designet til at passe de mere fremadskåret springsadler og som man kan nyde i en ny matchende farvekombination og samtidig reducere spild. Fremstillet af genanvendte plastikflasker med genanvendt gummibadge. Dette underlag er lige så venligt mod planeten som det er mod dig. For at reducere spild er Earth-tags fremstillet af genanvendt pap og produktets indpakning er bionedbrydeligt. Det betyder, at du kan gøre rideudstyret mere iøjnefaldende uden at bidrage til affaldsmængden. For at gøre planeten lidt bedre har LeMieux dannet partnerskab med Ecologi, så hver gang nogen køber noget fra Earth-serien, forpligter de sig til at plante et træ. Køb et, plant et træ.

Teknisk beskrivelse:

Rpet-materiale – kationisk Oxford med 55 % genanvendt garn, Rpet-materiale – PVC-coatet kationisk Oxford med 55 % genanvendt garn, bambus - 60 % viskose 40 % polyester polyfyld - 100 % polyesterskum - 100 % polyester non woven materiale - 100 % polyester tapes – PU- coatet kationisk Oxford med 55 % genanvendt garn

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på normalt program på 30 grader. Vaskepose anbefales. Stræk i korrekt facon imens det er vådt, for at underlaget holder faconen under tørring. Kan stryges på lav varme. Luk alle burrebånd før vask. Lufttørres. Kan ikke tørretumbles.

Produkt-ID: AX20R

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: