Spar 15% på alle underlag fra Horze og B Vertigo*
Spar nu

Kavalkade Argiletz grønt ler pasta

Produkt-ID: 308009

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Kavalkade Argiletz grønt ler pasta
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Kavalkade Argiletz grønt ler pasta
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Kavalkade Argiletz grønt ler pasta

Beskrivelse

Grønt ler er smukt, naturligt tørret ler. Det er rigt på mineraler og sporstoffer, og kan bruges på heste i følgende situationer:Efter intens træning.Til forebyggelse af hævelse af led eller ben.Til overfladisk behandling af betændte led.Til behandling af sår.Bruges generelt 2 gange om dagen. Antallet af behandlinger kan også øges afhængigt af omfanget af hævelsen. Anbefalede behandlingsvarighed er 1 til 2 måneder. En smule bevægelse under behandlingen er mulig, uden det giver nogen problemer i almindelighed. Grønt ler hjælper også på dårligt helende sår. Når det påføres direkte på såret, sørger det for at såret heler bedre og lukker sårfladen. Selv dannelsen af "excessivt rødt arvæv" kan forebygges ved anvendelse af grønt ler. Fordelen her er, at den virker som en slags lim i svært tilgængelige områder som under maven eller ved hestens albue.Naturligt grønt ler hjælper ikke kun hos heste, men det kan også bruges på mennesker uden problemer.


Bedste forsendelsespris

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.

Produktvurderinger (1)
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vurdering
5.0 / 5