« Tilbage / Hest / Plejeprodukter / Førstehjælp / Kølende og varmende geleer

Trikem Trikem Varmesalve, 75 ml

DKK 89,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.08 l (DKK 1.112,50 / l)

Få din påskegave - Spar 15% fra 600 kr og 20% fra 1000 kr

Shop nu

Kopier kode: EASTER
Køb for 600kr +, spar 15%. Køb for 1000kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 07.04.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Trikem Varmesalve, 75 ml
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Beroligende varme til ømme muskler og sener RADITAL Varmesalve er en opvarmning liniment salve med en afbalanceret blanding af æteriske olier og varme. Meget værdsat for sin langvarige varme, der er meget beroligende på ømme muskler og sener. Har de samme grundlæggende formulering RADITAL liniment, men her i en bekvem salve med en svag dejlig duft af kanel og nelliker. Liniment salve har været brugt i 1000'erne af år at lindre lejlighedsvis ømhed i muskler, sener og led. RADITAL Varmesalve er meget udbredt i elite sport, motion, ved massører og fysioterapeuter og ældre. For dyr, er det ofte anvendes til behandling af lokaliseret smerte eller galls på hestens eller hundens ben, lår eller ryg. Har meget god effekt på midlertidige hævelser og galls.

Teknisk beskrivelse:

Dosering: Mængden af liniment er meget individuel. Påfør med forsigtighed og øge mængden for større effekt. Varmen kommer efter ca 5 minutter, så tager det roligt i starten, før du lærte salve virker bedst.Vaseline.Paraffin oil.Camphor.Cajuput oil.Menthol.Eucalyptus oil.Cinnamon Oil.Peppermint Oil.Clove oil.

Produkt-ID: 314767

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: