FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Tunis Carbon longepisk

Produkt-ID: 42213

DKK 219,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze Tunis Carbon longepisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Tunis Carbon longepisk
DKK 219,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Tunis Carbon longepisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Superlet longepisk af carbon. 180 cm med teleskopfunktion.


Teknisk beskrivelse:


Horze Tunis Carbon longepisk.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Chamberier kan lide det
0 Likes

Super letvægts, fastklæber ikke ved foldning, håndtaget hviler behageligt i håndfladen og glider ikke. Intet særligt at sige, bare et godt kammerat. Det er dejligt, at der er et valg af farver, jeg købte rødt.

Størrelse: Normal
godt produkt men skrøbeligt
0 Likes

Denne chambrière er meget let. Det er teleskopisk, hvilket er praktisk til opbevaring og transport. Hun "smeller" let. Dog er det ret skrøbeligt ved håndtaget. Jeg har allerede brudt en, blot fordi strømmen blev fanget i en busk.

Størrelse: Normal
Elsker det
1 Likes

Jeg købte denne vare på EquineAffaire. Jeg elsker det absolut. Jeg har gennemgået så mange af nylonene - de holder bare ikke. Dette er super let og super langt og har en god snap. Stærkt anbefale

Størrelse: Normal
Kan ikke stå.
0 Likes

Når alt kommer til alt tog det de første par sjove måneder, da rebet først faldt. Heldigvis var det temmelig let at rette med en Jesar. Det tog ikke lang tid, før armen klikkede. Det kunne ikke længere repareres af jesaren, så jeg lod mig købe en ny. Jeg kunne virkelig godt lide den teleskopiske arm, så jeg endte på den samme krave endnu en gang og tænkte, at der var noget galt med den første. I lang tid (det vil sige ca. et par måneder) varede 2.0 ikke, da Mokoma også brød sammen. Aldrig mere. Jeg anbefaler ikke. Det er bedre at få en lang busk fra skoven. Sandsynligvis en mere holdbar handling og ikke betale for malt.

Størrelse: Normal
Fantastisk produkt og service
1 Likes

Jeg er meget tilfreds med pisken, meget lys. Lige hvad jeg ville have. Også en person, jeg talte med på telefonen, da jeg havde et spørgsmål, var meget hjælpsom og venlig. Pisk ankom i god tid og godt pakket. Fremragende service.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.