Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze longeringshjælp

Produkt-ID: 10802

DKK 298,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze longeringshjælp
Beskrivelse

Beskrivelse

Longer din hest og få den til at strække ryggen uden at bruge magt med dette hjælpemiddel.


Horze tilbyder en innovativ longeringshjælp som træner hesten på en blid måde. Denne longeringshjælp styrker ryggen og strækker overlinjen uden at bruge tvang. Ved at bruge denne opmuntres hesten til at strække sig frem og ned under longering.


Egenskaber:


  • Godt hjælpemiddel når man træner hesten fra jorden
  • Longeringshjælpen leveres ikke med longegjord eller trense
  • Bør anvendes i jævnlige korte sessioner for bedst muligt resultat

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

4 Likes

Systemet fungerer rigtigt fint, men jeg manger en fleksibel line der går bagom hesten. Jeg har en stor hest, 165 i dækner, og den er simpelthen for lang til at kunne have den om bagbenene. Der er mange indstilingsmuligheder i systemet, bare ikke den der skal tage bagparten med.

"Passoa longesystem"
3 Likes

Rigtigt lækkert longerings værktøj. Spænder/glideringe, samt liner af god kvalitet. Indspændings muligheder er talrige, så kan passe flertallet af heste/ponyer. Den eneste ulempe jeg har været opmærksom på, er at longegjord ringe (Longegjord fra Horze) er for små til at kunne få spænder/liner igennem for at sikre at liner ikke kommer for langt ned mod ben. Har løst dette ved at tilføje kabinhager i gjordringe.

longerinssysyem for lille til stor hest
3 Likes

har en hest på 170 istg og der er det for lile så det må byttes eller forlænges med ekstra snore

Lunging Aid
1 Likes

Pænt lavet blødt bagerstrop, blødt nylon reb og krom vedhæftning. Jeg tror, jeg bruger det rigtigt ingen retning eller forslag med produktet. Et diagram med foreslået vedhæftning ville have været rart.

Noget lille i str
1 Likes

Godt system til longering med aktive bagben. Dog er der ikke meget ekstra reb at give af, hvis man vil indstille til en stor hest. Min er 163 og jeg synes det er noget knebent. Savner osse en ekstra fixering omkring gjorden for at undgaa at rebene kommer for langt ned til jordene/benene langs hestens sider.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.