Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze longeringshjælp

Produkt-ID: 10802

DKK 298,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze longeringshjælp
DKK 298,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze longeringshjælp
Beskrivelse

Beskrivelse

Longer din hest og få den til at strække ryggen uden at bruge magt med dette hjælpemiddel.


Horze tilbyder en innovativ longeringshjælp som træner hesten på en blid måde. Denne longeringshjælp styrker ryggen og strækker overlinjen uden at bruge tvang. Ved at bruge denne opmuntres hesten til at strække sig frem og ned under longering.


Egenskaber:


  • Godt hjælpemiddel når man træner hesten fra jorden
  • Longeringshjælpen leveres ikke med longegjord eller trense
  • Bør anvendes i jævnlige korte sessioner for bedst muligt resultat

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bedste forretning
0 Likes

Perfekt o let reguleret! Prisbillig og vil blive brugt meget sammen med shires langbælte ♥ ️

Fantastiske!!!
1 Likes

Første Pessoa har jeg købt, så intet at sammenligne det med. Horze holder altid op med at forbløffe mig, når jeg køber af dem, og de har gjort det igen. Én ulempe er, at jeg KAN (lejlighedsvis) kæmpe for at justere den ene side af det, men det var koldt, og jeg kunne ikke føle mine fingre, så ikke sikker på, om det reflekterer produktet. Men super tilfreds og vil anbefale alle, især da det er billigt online!

Fantastiske
0 Likes

Hvor har dette været hele mit liv?!?!?! Jeg elsker det!! Passer til min 16,1 WB / TB hoppe som en drøm. Det får hende til at strække sig til "kontakten", perfekt på lodret, og du kan se hendes rygmuskler arbejde med hver skridt !! Remskibssystemet giver mulighed for at give med hvert skridt, så der er ikke så skaft på munden, hver skridt ligesom med sidetøjler osv. Min hest syntes virkelig at forstå, hvad den bad hende om at gøre med det samme. Jeg kan ikke vente med at fortsætte med at bruge dette. Prisbillig topline builder !!

For lille i størrelse
0 Likes

Systemet er alt for kort. Arbejder sikkert for mindre heste, men for min 170 cm hest var dette for lille!

Bedste værktøj til at bygge ryg og nakke
0 Likes

Dette produkt kan sammenlignes med Dover og andre websteder, der opkræver over $ 200 for den samme enhed. Du har brug for en surcingle og en headstall med en snaffle bit. Du kan bruge med eller uden en lunge linje.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.