Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze anti-slip pad

Produkt-ID: 17615

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze anti-slip pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Anti-slip Pad. Lægges mellem ryg og sadelunderlag og sikrer at sadlen forbliver på plads. Med huller for ventilation.


Teknisk beskrivelse:


Fremstillet af neopren. '47 x 61 cm'.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

13 Likes

Jeg synes, det er en lort, fordi det er meget hurtig kapput, og det bringer intet

3 Likes

Absolut udfylder sin funktion; Sadlen forbliver godt i position uden at glide, med god åndbarhed. Meget godt pris / ydelsesforhold. Lille punktfradrag for ikke for lang holdbarhed, dvs. efter en tid rives små stykker af. Jeg vil dog stadig købe produktet.

Bedste padde!
3 Likes

Bemærk, hvordan mine nordiske ski blev ekstremt glatte, da jeg barberede ham, ved ikke, hvor mange gange jeg virvlede rundt med sadlen under maven, (som kan være ret dødbringende) kunne ske, da jeg var oppe i sadlen fra at svinge ham i en snekurve . Købt denne anti-slip pad, som er det bedste tilbud, jeg nogensinde har lavet !!!! Det er lille, lys, stilfuld, funktionel ja alt! Har ikke spundet rundt en eneste gang, siden jeg satte den under sadlen! Derudover er prisen så god for en sådan god ting, der faktisk kan redde liv i nød. Køb det siger jeg bare !!!

2 Likes

Synd at der ikke er angivet nogen størrelse i beskrivelsen. Er lidt for lille til Westernsattel. Men ellers fantastisk. Sadlen glider ikke længere.

1 Likes

Meget praktisk, passer godt på ryggen. Jeg bruger det mellem min sadel og mit tæppe, og det glider ikke længere. Gennemsnitlig levetid, men god pris / kvalitet

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.