FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze ProComfort pad
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze ProComfort pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pad vil forme sig efter hestens ryg og give støtte og komfort hvor det kræves.


Når du har brug ekstra støtte under sadlen og mere beskyttelse til hestens ryg, behøver du ikke andet end denne stødabsorberende pad. Denne ProComfort pad er fremstillet af Memory Foam - et plastisk materiale, der former sig langsomt efter sadlens facon og hestens ryg. Materialet gør, at sadelpad'en ligger fast og fordeler rytterens vægt jævnt over hestens ryg. Den er beklædt med blød, aftagelig teddy-fleece for øget komfort og let afvaskning.


Egenskaber:


 • Memory Foam pad'en udfylder rummet mellem sadlen og hestens ryg
 • Korrigerer balance og position og giver ekstra støtte hvor det er nødvendigt
 • Aftagelig fleecebetræk lynes af for vask
 • Pad'en former sig efter ​​sadlen og hesten
 • Stødabsorberende
 • Fordeler vægten jævnt over hestens ryg
 • Vil ikke klumpe sammen eller kollapse
 • Betrukket med blød teddyfleece
 • Horze logo på toppen

Teknisk beskrivelse:


Hvad er Memory Foam?NASA udviklede Memory Foam i 1966 for at øge sikkerheden og komforten i flyhynder. Memory foam er en blanding af polyurethan, der forøger viscositet og densitet. Skummets tryksensitivitet former sig hurtigt efter formen af en krop som, hvilket resulterer i komfort og jævn vægtfordeling. Produkter af Memory Foam giver komfort, stabilitet og ortopædiske fordele, og giver trykaflastning når det anvendes som sæde.


Vaskeanvisning:


Betræk: Maskinvask, lunkent vand. Ingen blegemidler. Lufttørres flatliggende. Når det er næsten tørt, puffes det op - om ønsket - op i tørretumbler i et par minutter. Skum: Vaskes kun hvis det er nødvendigt. Brug en vandslange til at mætte skummet, vrid for at fjerne overskydende vand. Stræk pad'en forsigtigt til rette position. Lufttørres flatliggende. Må ikke maskinvaskes eller tumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Støddæmper af høj kvalitet Horze ProComfort
0 Likes

Jeg besluttede at købe en Horze ProComfort støddæmper for at hæve sadlen lidt. Det er af fremragende kvalitet og er også billigt. Tilfreds med købet.

fremragende støddæmper
0 Likes

Jeg købte en støddæmper Horze ProComfort, kom inden for 6 dage til Vologda-regionen. Til prisen arrangerede jeg en acceptabel pris. Jeg kunne godt lide, at formen holder godt. Pelsen fjernes og vaskes separat. Tilfreds med købet.

Meget skuffet
1 Likes

Støddæmperen er slet ikke egnet til min pony. Det gør ondt i ryggen ved at skabe støttepunkter og bevæge sig under sadlen, når rytteren er på plads. Synd, fordi det kunne have været god værdi for pengene.

Stor værdi!
1 Likes

Min hest med tidligere rygproblemer og sadeltasker, som er lidt vanskelig, er meget tilfreds med denne pude. Han er en følsom type, der siger klart, hvis han oplever ubehag fra sadlen, og han har aldrig udtrykt, at det generer ham, efter at jeg begyndte at bruge denne pude. Overraskende god pude til en sådan rimelig pris, det eneste, der kunne have været bedre, havde det været formen på puden, det kunne godt have været lidt bredere, så det udfylder godt under panelerne hele vejen. Ellers kan jeg sige, at jeg bruger puden med 17 "sadel, og synes, det kan være en smule kort for sadler, der er noget større i sædet, lodret, hvis du vil have lidt udstikker foran og bagpå, men til min sadel er det Brugte den i flere måneder, og den er stadig i lige så god stand, som da jeg købte den! Anbefales!

Absolutt købsanbefaling!
1 Likes

Denne pude er virkelig fantastisk! Jeg bruger den til den følsomme hesteryg, da sadelpolstret nu er lidt for hårdt. Det er super behageligt for både hesten og mig! En positiv bivirkning er, at du kan tjekke efter ridning, hvis du har siddet rigtigt: Er puden z. B. på den ene side "fad", du havde på denne side for meget vægt og forkert sat / opladet. Jeg er meget tilfreds med denne pude!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.