Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze ProComfort pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pad vil forme sig efter hestens ryg og give støtte og komfort hvor det kræves.


Når du har brug ekstra støtte under sadlen og mere beskyttelse til hestens ryg, behøver du ikke andet end denne stødabsorberende pad. Denne ProComfort pad er fremstillet af Memory Foam - et plastisk materiale, der former sig langsomt efter sadlens facon og hestens ryg. Materialet gør, at sadelpad'en ligger fast og fordeler rytterens vægt jævnt over hestens ryg. Den er beklædt med blød, aftagelig teddy-fleece for øget komfort og let afvaskning.


Egenskaber:


 • Memory Foam pad'en udfylder rummet mellem sadlen og hestens ryg
 • Korrigerer balance og position og giver ekstra støtte hvor det er nødvendigt
 • Aftagelig fleecebetræk lynes af for vask
 • Pad'en former sig efter ​​sadlen og hesten
 • Stødabsorberende
 • Fordeler vægten jævnt over hestens ryg
 • Vil ikke klumpe sammen eller kollapse
 • Betrukket med blød teddyfleece
 • Horze logo på toppen

Teknisk beskrivelse:


Hvad er Memory Foam?NASA udviklede Memory Foam i 1966 for at øge sikkerheden og komforten i flyhynder. Memory foam er en blanding af polyurethan, der forøger viscositet og densitet. Skummets tryksensitivitet former sig hurtigt efter formen af en krop som, hvilket resulterer i komfort og jævn vægtfordeling. Produkter af Memory Foam giver komfort, stabilitet og ortopædiske fordele, og giver trykaflastning når det anvendes som sæde.


Vaskeanvisning:


Betræk: Maskinvask, lunkent vand. Ingen blegemidler. Lufttørres flatliggende. Når det er næsten tørt, puffes det op - om ønsket - op i tørretumbler i et par minutter. Skum: Vaskes kun hvis det er nødvendigt. Brug en vandslange til at mætte skummet, vrid for at fjerne overskydende vand. Stræk pad'en forsigtigt til rette position. Lufttørres flatliggende. Må ikke maskinvaskes eller tumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

8 Likes

Jeg fik en sådan støddæmper i foråret: Jeg brugte det hele sommeren, ingen klager (medmindre det bliver snavset ret hurtigt). Da frosten begyndte, viste det sig, at fyldstoffet fryser og bliver meget hårdt, så det ikke længere er muligt at bruge det om vinteren, eller det skal holdes varmt (hvilket ikke altid er muligt). Det er også ukendt, hvordan det vil opføre sig, hvis det allerede fryser under drift, hvis fyldstofstrukturen er ødelagt.

Super godt.
5 Likes

Hej til jer der læser denne anmeldelse. Den her pad, er super god! Jeg anbefaler den helt klart. Jeg oplever meget at sådan nogle her ting, at bliver flade efterhånden, men det gør den her overhovedet ikke. Dæmper stødet, og fordeler det blidt til hele ryggen.

4 Likes

Over tid ruller pelsen ned. Denne mehovushka har været med os i flere år, og den ændrer ikke form, den vender altid tilbage til sin oprindelige position. Meget blød, behagelig at vaske, som Velcro og pels er godt fjernet på siden. Generelt er vi meget glade for, at vi købte det !!! Undlad at fortryde det !!!

Lige tyk nok men supergod :)!
3 Likes

Den passer perfekt under min Wintec 17" og løfter godt. Til gengæld er den så tyk at den ikke "bliver flad" når sadlen og rytteren kommer på, så man kommer hurtigt til at side meget højt :) Men den gørhvad den skal, og den gør det godt ;)

1 Likes

Dejlig blød følelse aftageligt betræk, der let kan monteres på heste tilbage under enhver sadel. Kun nedadrettede var min omkrets ikke fast. Så længe du har en omkrets, der fastgøres halvvejs op i stropperne på begge sider, skal den passe fint.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.