« Returner / / /

Pikeur Pikeur Abus AirLuxe Chrome Ridehjelm med langt visir

DKK 4.290,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Black/Shiny
Black/Shiny Pikeur Abus AirLuxe Chrome Ridehjelm med langt visir
Størrelsesguide
Tilbage

Alle størrelser i guiden er målt på hovedet, og ikke på selve hjelmen. Brug målebånd til at måle hovedets omkreds med. Båndet skal sidde lige over ørerne og gå rundt omkring pandens midte og baghovedet. EU hjelmstørrelser svarer til hovedets omkreds i centimeter. Hjelmen skal sidde så lavt som muligt og sidde tæt ind til hovedet, så den ikke bevæger sig når man drejer hovedet.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

En hjelm fuld af teknologier. For at tilpasse hjelmen teknologisk til de højeste krav, men samtidig skabe en let, velventileret og visuelt højkvalitets hjelm, har Pikeur og Abus kombineret forskellige materialer og fremstillingsprocesser. Takket være det innovative ventilationskoncept med intelligente luftkanaler og 17 ventilationshuller muliggør hjelmen en optimal luftstrøm og akklimatiserer rytterens hoved mærkbart. Indtil nu har du altid haft brug for begge hænder til at åbne og lukke hjelmen. Takket være den magnetiske FidLock-lukning er dette ikke længere nødvendigt. Lukningen kan håndteres komfortabelt med én hånd og øger dermed rytterens fleksibilitet uden at ofre sikkerheden. Det innovative Zoom Air-justeringssystem integreret i hjelmen gør det ikke kun muligt at justere hjelmen præcist til det respektive hoved, men sikrer også en optimal og derfor sikker pasform. Højdejusterbarheden og udskæringen til hestehalen er yderligere pluspoint. En hjelm, der sidder perfekt, er uundværlig ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Derfor lægger vi stor vægt på forskellige justeringsmuligheder. Udover justeringssystemet på bagsiden, kan hagestropperne også justeres i længden for en optimal pasform.

Egenskaber:

  • Innovativt ventilationskoncept
  • Hagerem med magnetisk Fidlock
  • Zoom Air justering
  • Sidestropper lavet af økologisk læder
  • Designerfremstillet af forskellige materialer med diskrete tilføjelser

Produkt-ID: 342670

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: