Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track Fleece Wrist Brace

Produkt-ID: 44335

DKK 198,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track Fleece Wrist Brace
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track Fleece Wrist Brace
DKK 198,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Fleece Wrist Brace
Beskrivelse

Beskrivelse

The Wrist Brace works well for those whose daily routine involves monotonous and repetitive movements, such as working at a personal computer, as well as for people who make more forceful exertions. The wrist brace offers a feeling of support to the joints.Did you know that we have two tendons in the same tendon sheath at the base of the thumb, but not on any other place in our bodies?This means that the two sinews can chafe against each other, thus making it easier for inflammation to arise in this area than in other tendons, especially during hormonal changes.


Washing instructions:


Washed at a maximum of 40 degrees with gentle washing program.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Hjælp med computerarbejde
0 Likes

Jeg fik disse armbånd for omkring et år siden, da mine computerarbejdende fingre altid ser ud til at fryse, især om vinteren. Har gjort det rigtige og brug det hver gang jeg arbejder eller spiller. Desuden har disse lettet en masse af tommelfingeren leddene Strain Injury / windgall under og efter at jeg har været i stand til at fungere bedre. Minuset kommer fra fleece-materialet, det strøede ret hurtigt, da det måtte vaskes ret ofte, når det slibes, er lidt for tykt til brug om sommeren. Sømmene kan undertiden trykke let mod bordet, men ellers ikke klemme på nogen måde. Jeg har ret smalle arme, jeg købte størrelse S.

Størrelse: Normal
Ok beskyttelse
0 Likes

Dimensioneringen i disse er lidt speciel. Jeg er temmelig store hænder (handsker str 8,5), og jeg bestilte L størrelse. Håndledet er virkelig stramt, og uret kan ikke passe nedenunder, men håndfladen er virkelig løs. Håndfladen strækker sig også lidt over fingrene, hvilket kan gøre dem varme lidt bedre, men det er frustrerende at prøve at gøre noget på samme tid. Disse har også "store" manchetter, der er for store til at jeg kan holde mig til, når jeg holder fast ved noget. Efter to ugers daglig brug er der endnu ikke spor af fleece. Plus plus er, at indersiden af disse ikke er fleece, men et glat stof. Derudover er det godt, at tommelfingeren også er inkluderet i handsken, ofte i sådanne handsker (i det mindste har jeg) forbliver tommelfingeren ubeskyttet. Opvarmning er et velkendt niveau på Back on Track, nogle arbejde og nogle gør det ikke. Summa resumé, okay når jeg køber, og jeg kunne købe andre, men til normal pris ville jeg efterlade følgende i handlen.

Størrelse: Normal
håndledsstøtter
0 Likes

Kroniske smerter i håndleddet lettede i løbet af de første par uger. Størrelse er okay. Min materialefleece er behagelig, men den bærer hurtigt i daglig brug og fluffy. Kunne være mere holdbar. Jeg har allerede bestilt andre, fordi jeg kan lide dem så meget som muligt, og jeg må vaske dem grundigt, de tørrer virkelig langsomt.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.