FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track rygvarmer

Produkt-ID: 32296

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track rygvarmer
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track rygvarmer
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track rygvarmer
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne rygvarmer er fremstillet af Back on Tracks keramiske fibre der sætter gang i blodcirkulationen og derved forebygger og lindrer smerter. Fronten er smal hvilket gør det mere bekvemt at bøje sig og sidde ned.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

OBS! God men....
0 Likes

.....meget bedre pris pt. og alle størrelser på bot shop! Har skrevet til Horze, der som sagt skulle have en slags prisgaranti.

Størrelse: Normal
Formidabelt!
0 Likes

Kjempefornøyd! Købt dette, da jeg var meget generet af ryggen. Og tro det eller ej, kom faktisk tilbage fra smerten efter at have brugt dette i et stykke tid. Anbefalet!

Størrelse: Normal
Tilbage Brace
2 Likes

Jeg har en historie med subluxede ryghvirvler i lænden, hvilket betyder, at mine hvirvler springer ud af linjen (virkelig smertefuldt !!), og efter et dårligt fald fra min hest har ryggen bare været forfærdelig. Jeg var på min lokale Greenhawk og så bagstykket, så jeg besluttede at prøve det og ærligt, det var en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Jeg har bemærket en forskel, min træner har bemærket en forskel i min position, og min kiropraktor har bemærket en forskel (fordi jeg ikke behøver at se ham så meget haha). Denne stag fik mig til at gå fra at føle mig som (og gå som en) 80-årig med en dårlig ryg, til den 16-årige, som jeg er, som nu ikke behøver at sige ”Jeg kan ikke gøre det, fordi min ryg er øm "Jeg vil fuldstændigt anbefale bagstykket og alle BOT-produkter (jeg sparer op for en knæbøjle til mig selv og nogle hockstøvler til min hoppe, fordi jeg elsker disse produkter så meget)

Størrelse: Normal
Noget stort i størrelse.
0 Likes

Selvom jeg målte mig selv og kontrollerede størrelsesguiden, føltes bæltet noget stort. Ellers føles det godt!

Fantastisk produkt
2 Likes

Med slidgigt i ryggen, lider jeg meget i kulden med stivhed og smerter. Men Back on Track rygvarmeren holder ryggen varm og mindsker smerterne betydeligt. Jeg bruger den hele tiden og er det bedste køb jeg længe har gjort. Kan klart anbefales!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.