FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track Xstretch knæbind

Produkt-ID: 304275

DKK 298,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track Xstretch knæbind
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track Xstretch knæbind
DKK 298,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Xstretch knæbind
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er et let og bekvemt knæbind af tekstil med 4-vejs stretch som giver dig bevægelsesfrihed uden ubehag. Knæbindet er langt, for at undgå at det glider ned under brug og passer bedst muligt. Det er fremstillet af polypropylen, der har en høj grad af åndbarhed, og som transporterer sveden væk.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

knæpude
0 Likes

Bemærk, at dette produkt sælges individuelt !!!

Størrelse: Normal
Interessant produkt
0 Likes

Jeg har allerede brugt produkterne tilbage på banen til min hest, jeg prøvede en albue til mig og så lettelsen, jeg købte knæet, og jeg er også glad. Jeg satte dem kun om natten, så jeg ved ikke, om knæstøtten holder ordentligt op. Til min brug er jeg helt tilfreds.

Størrelse: Normal
Godt produkt
0 Likes

Produkterne tilbage på banen behøver ikke længere at bevise sig. Efter en forbedring på ryggen af min hest, købte jeg en albue pude, derefter knæpuden og lettelsen er der.

Størrelse: Normal
Komfortabel og effektiv knæstive
0 Likes

Dette er den anden knæbøjle i denne model, som jeg køber, jeg tog den første til at teste produktet, før jeg investerede i begge knæ. Jeg finder denne model mere behagelig end den ikke-Xstretch knæskærm, som jeg tidligere havde købt. Den lille forskel i pris er efter min mening berettiget. Fleksibelt materiale, som ikke deformerer med tiden, silikonebånd øverst på låret foran for at forhindre, at sættet falder ned eller indpakkes. God støtte til leddet, mens man er aktiv, effektiv til at berolige ømme knæ ved at bære det på lang sigt. Den skal selvfølgelig kalibrere et par gange om dagen, hvilket er uundgåeligt, medmindre du ikke bevæger dig, men til sidst det meste af tiden eller glemmer det helt. I det lange løb klatter stoffet lidt på ydersiden og er mindre dappere, bortset fra dette normale slid og moderat flytter det ikke et hår.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.