Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Pony Winter Regndækken

Produkt-ID: 24136

DKK 559,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Pony Winter Regndækken
DKK 559,00
Horze Pony Grime
DKK 109,00
Horze Pony Winter Regndækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din favorit pony imod koldt og vådt vejr med dette fikse dækken.


Et regndækken i pony-størrelse giver beskyttelse mod vinterens hårdeste vejr. Den perfekte størrelse til dine mindste heste. Dette veldesignede regndækken, har to frontspænder med karabinhager, krydsgjorde, benstropper og en haleflap. Skulderslidsen giver masser af bevægelsesfrihed. Det dristige Horze Equestrian-logo og flotte farver, gør dette dækken til en favorit blandt yngre ryttere.


Egenskaber:


  • Regndækken i pony-størrelse til udendørs brug
  • 2 frontspænder med karabinere
  • Krydsgjorde
  • Haleklap
  • Elastiske benstropper
  • Skulderslidser til fri bevægelighed
  • Horze Equestrian branding på bageste hjørne

Teknisk beskrivelse:


600D Polyester Ripstop 3000mm / 3000mvp.Tapede sømme. 200g fyld.


Vaskeanvisning:


Kold maskinvask. Tørres på tøjsnor.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Robust tæppe
3 Likes

Et godt tæppe. Holder tør og robust. Også god pasform til føl.

Grønt låg
2 Likes

Super størrelse, ved ulemper ikke super "solid", hvis din pony er h24 i engen, fordi den hænger hurtigt og tårer Men hvis ikke er jeg tilfreds med niveauet af uigennemtrængelighed og det går tilbage over manken, dette sui er godt her for min 39-årige pony, der har turneringen!

Lidt i størrelse
1 Likes

Dækket har en slank pasform og er lille i størrelse. Ellers meget smuk.

Stor røv!
1 Likes

På pony shetland, 96 cm ved manken, tog 85 størrelse, manchetknappen kom perfekt op. En sjælden producent syr mansjetteknapper på en pony med sådan kærlighed som Horze! Fremragende fittings, karabinetter, benstrimler, kun den højeste klasse! Varm bagagerum til vinteren fra -5 og derunder, da den nedre foring er polyester og ikke bomuldsponnier vil svede ved høj temperatur.

Lige hvad jeg ledte efter.
0 Likes

Dette var lige hvad jeg havde brug for til min seniorpony. Det ser meget godt ud og føles holdbart. Det holdt ham varm og helt tør gennem en langvarig nedbør. Ser også godt ud på ham. Det er et mere monteret design (hvilket er, hvad jeg ønskede), og størrelsen så ud til at køre lille, så vi var nødt til at bytte mod en større størrelse, end han normalt bærer, men den større passer perfekt. Udvekslingsprocessen var meget let, hvilket jeg også satte pris på!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.