FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze refleks-fortøj

Produkt-ID: 29012

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze refleks-fortøj
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze refleks-fortøj
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleks-fortøj
DKK 99,00
Horze refleks ridedækken
DKK 229,00
Horze refleks-fortøj
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilføj yderligere reflekssikkerhed til din hest med dette fortøj der er let at sætte på. Reflekstapen på dette fortøj vil gøre dig og din hest synlige for modkørende trafik. De enkle velcolukninger ved manken kan let sættes fast på sadlen. Robust 600D neongult materiale med brede refleksstriber matcher vores øvrige sikkerhedsudstyr.


Egenskaber:


  • Enkelt reflekterende fortøj til ridning i mørke
  • Reflekstape
  • Lette at sætte på med velcro
  • Horze-logo printet i refleks-sølv

Teknisk beskrivelse:


600D polyester-materiale.


Vaskeanvisning:


Vaskes ved 40° med lignende farver. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

stor størrelse
0 Likes

Ekstremt stor i størrelse og i bevægelse brystremmen går ud, der kunne være mere reflektor.

Størrelse: Stor
Ikke helt tip top
0 Likes

Meget stor i størrelse, og tøjet krøller sig, når hesten går. Endte med at fikse det over manchetten i stedet for i hallen. God refleks, men smal i forhold til bredden på det hele. Fleece-foring gør det mere gnidning end det havde gjort med glat foring, og et stivere stof over det gjorde det hvile bedre.

Størrelse: Stor
Mangel på information
0 Likes

Et nikkelhalskæde, der lever op til mine forventninger, men det er umuligt for mig at finde på internettet, hvordan man placerer det ... Velcro strips er enorme, så jeg finder ikke i hvilken forstand jeg formodes at binde det.

Størrelse: Normal
Værdi for pengene, men fleeceforingen overraskede mig
0 Likes

En meget flot refleksbrystbælte med fastgørelseselementer, bred, godt synlig farve, men der kunne være en mere faktisk reflektoroverflade. Produktbeskrivelse manglede oplysninger om fleecefor. hvilket var en stor overraskelse, da jeg købte produktet med dets brug året rundt for at bringe sommersolens terræn godt synligt takket være dets opmærksomhedsfarver. Det skal stadig ses, om produktet er for slibende til at kunne bruges i varmt vejr.

Størrelse: Normal
Refleks bryst med varsel
0 Likes

Reflekterende bryster med opmærksomhed, der er godt synlige både i dagslys og i mørke. Fantastisk pris! Noget stort, men jeg binder det normalt rundt halsen (i stedet for at fastgøre i sadlen), og det fungerer lige så godt. Perfekt både når man kører, og når man kører udefra. Min årgang har også fået en, hun har rundt om halsen, når hun kommer med på turné.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.