Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze refleks ridedækken

Produkt-ID: 29013

DKK 194,65
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleks ridedækken
DKK 194,65
DKK 229,00
Horze refleksbånd til ben.
DKK 50,15 DKK 59,00
Horze refleks ridedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Rid om aftenen med vished om at du og din hest vil blive set. Dette ridedækken har blødt fleecefor og kommer med halerem, velcrostropper og er let at sætte fast. Brede, refleksstriber på bagparten giver endnu mere synlighed. Dette dækken vil blive set af billygter, modkørende trafik og vil advare bilister og fodgængere om at der kommer en hest og rytter. Den lyse neongule er synlig fra afstand og du vil let blive set.


Egenskaber:


  • Fuldt dækkende refleks ridedækken
  • Bred reflekstape på bagparten
  • Enkle velcrolukninger på fronten
  • Fleeceforing
  • Skinnende refleks Z-logo
  • Hut, sele og bandageunderlag sælges separat

Teknisk beskrivelse:


600D polyester-materiale.


Vaskeanvisning:


Vaskes ved 40° med lignende farver. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fin refleks
0 Likes

Vildledende billede. Kun refleksdæppet er en køber og intet andet.

Manglende indikationer
0 Likes

En nikkelnyre, der passer til mine forventninger, men den klæber sig ikke som en praktisk og let at finde på internettet, hvordan man placerer den ... Velcro strips er enorme, så jeg finder ikke på hvilken måde jeg Jeg skal binde det sammen.

Stor værdi for pengene
0 Likes

Tæppe i høj kvalitet med fleecefor, der mere end opfylder sit formål. Den er dog lidt større, så den passer godt til vores stærke trækblanding (baglængde 155) i størrelse (F). Vi er meget tilfredse med dette produkt og vil bestemt købe det igen.

Fantastisk Reflex-Nierecke
0 Likes

Jeg har valgt størrelsen Fuld til min arabiske hoppe. Tæppet er let at fastgøre på Westernsattel og glider ikke et stykke. Behageligt fleecefor. Til nature har jeg Horze ses set rundt om tæppe, men hvis du rejser i løbet af dagen på overskyede dage, er denne Nierecke bestemt god synlighed.

Neon nyre dækning
0 Likes

En dåse lige niveau størrelse! Ikke længe nok på siderne til min smag for en hest i 155 klassisk omslag. Ved ulemper er resten ikke upåklagelig! Nå vandafvisende, lidt fleece i det.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.