Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze refleksgrime

Produkt-ID: 29220

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze refleksgrime
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze refleksgrime
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleksgrime
DKK 149,00
bZeen refleks ridedækken
DKK 499,00
Horze refleksgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Grime med refleksbånd.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

meget god
0 Likes

kan lide det meget godt, fik min i gave for mange år siden det stadig bruger, de at det er neon orange passer meget godt til mig, det er meget justerbart, mine forbliver godt, har ikke prøvet at vaske det men vil synes det er bedst bare læg den i en spand varmt vand og grøn sæbe på grund af refleksen kan tåle meget, men måske ikke alt.

Størrelse: Normal
Perfekt !!
0 Likes

Virkelig god grime, jeg har flyttet min hest i en million år, ejeren købte grime, da hesten kom ind i huset. Begynder nu at squirm i enderne af stramme løkker. Hesten er fuld i størrelse, men har brug for XFull i størrelse, fuld er stram og kort.

Størrelse: Normal
Virkelig holdbar og god
0 Likes

Vi har haft disse på plads i et par år nu og reflekterer stadig! Lidt efter lidt er du nødt til at få nye med hensyn til refleksionsevne, men ellers er runerne stadig helt intakte og anvendelige. Det er godt at købe en ponystørrelse til en storhovedet gepard, en god størrelse til en lillehovedet gepard. Af mine fire skjorter har jeg tre ponyer og et skaft.

Størrelse: Normal
horze reflekterende grime
0 Likes

Meget godt produkt. Jeg har 4 af dem! Medium grime. Jeg holder disse ved som sikkerhedsstop. God reflektivitet. Generøs størrelse (cob), men ikke for lrg. God $. Den 1 ting, der ville hjælpe, er en sikkerhedsbrydelås. Jeg tror dog, at halsspærren ville give en nødsituation, dvs. hvis hesten blev hængt op. Tak skal du have!

Størrelse: Normal
Mangler bedre kvalitet
1 Likes

Har brugt denne maske i mange år og er tilfreds, MEN Ulempen er, at kvaliteten ikke er den bedste, og at den næsten altid skal udskiftes hvert år (hvis man bruger den hver dag om vinteren). Således vil jeg sige, at prisen er lidt høj med hensyn til, hvor hurtigt den bliver slidt.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.