Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze refleksgrime

Produkt-ID: 29220

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze refleksgrime
DKK 149,00
bZeen refleks ridedækken
DKK 439,12 DKK 499,00
Horze refleksgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Grime med refleksbånd.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Nødvendigt køb!
3 Likes

Meget praktisk for landdistrikterne bryllupsrejser, bilister og hjort adskiller. Reflekterer, selvom det er lidt beskidt, og størrelserne matcher, hvad de er.

Top grime!
1 Likes

Et meget godt slidstærkt synligt visir, jeg bruger det over slidbanen, når jeg kører i mørke, du ser godt ud! Stærkt anbefalet !!!

Sikker shopping!
1 Likes

Rigtig god og holdbar grime! Jeg har allerede købt disse til to af mine heste, og nu ville shettierne købe de samme :) Heiast-skimmer, selvom de var lidt beskidte. Størrelser er nøjagtigt hvad de er :) Der kan være lidt mere udseende.

1 Likes

Rigtig god grime. Vi bruger vores heste hver dag i mørke og de klarer sig meget godt. De er også lette at rengøre, snavs klæber ikke fast. Reflektoren er synlig på afstand, hesten er let placeret på en stor græs. Ikke skyld!

Produktanmeldelse af Line
1 Likes

Hej :) Jeg synes, at dette grimme var en genial idé. Det er godt og godt. hvad jeg savner er kvaliteten, det virker slidt og ødelagt meget hurtigt. refleksen faldt af, og grinet blev lidt grimt at følge med. ellers smart med refleks :) især på mørke vinterdage.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.