« Tilbage / Rytter / Ridetøj til herrer / Ride t-shirts & poloer

Tommy Hilfiger Equestrian Tommy Hilfiger Equestrian 1/4 zip herre termoskjorte

RRP: -20% Rabat
DKK 639,00
RRP: DKK 799,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Desert Sky
Desert Sky Tommy Hilfiger Equestrian 1/4 zip herre termoskjorte
Dark Ash Tommy Hilfiger Equestrian 1/4 zip herre termoskjorte
Størrelsesguide
Størrelse A bryst B talje C hofte
XS 92 cm 76 cm 94 cm
S 96 cm 80 cm 98 cm
M 100 cm 84 cm 102 cm
L 104 cm 88 cm 106 cm
XL 108 cm 92 cm 110 cm
XXL 112 cm 96 cm 114 cm
Tilbage
Ridetøj til mænd og kvinder til overtøj
 
Alle mål i tabellen er kropsmål og ikke de faktiske mål på tøjet. Mål omkredsen ved hjælp af et målebånd som følger: brystmål der, hvor brystet er størst (A), taljemål på det smalleste sted (B) og hofteomfang der, hvor hofterne er bredest (C). Målebåndet skal sidde godt fast omkring kroppen, men ikke for stramt.
 
Overtøj til ridning for børn
Størrelser til børn er baseret på børnenes alder (UK) eller højde (EU). Alle mål i tabellen er kropsmål og ikke de faktiske mål på tøjet. Mål omkredsen ved hjælp af et målebånd som følger: brystmål der, hvor brystet er størst (A), taljemål der, hvor brystet er smallest (B) og hofteomfang der, hvor hofterne er bredest (C). Målebåndet skal sidde godt fast omkring kroppen, men ikke for stramt.
 
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Vores tekniske langærmede T-shirt med logotryk foran med lynlåshals og flaglogo på brystet. Denne træningstop er designet med reaktivt varmebalance stof og er lavet til at fungere alene eller som et første lag, der frigiver varme i varmere temperaturer og låser den fast, når vejret køler af. Med bi-materiale konstruktion for komfort og ydeevne er dette overgangsbaselag designet med den seriøse rytter i tankerne.

Teknisk beskrivelse:

Krop: 82% nylon, 18% spandex Trim: 92% polyester, 8% elastan

Produkt-ID: J6QQJ

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: