Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze Grand Prix ridebukser med silikonegrip på knæene, damemodel

Produkt-ID: 36272

DKK 559,20
DKK 699,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Grand Prix ridebukser med silikonegrip på knæene, damemodel
DKK 559,20
DKK 699,00
Horze Coolmax Ridestrømper
DKK 69,00
Horze Grand Prix ridebukser med silikonegrip på knæene, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Vores klassiske, tidløse design har nu en ny silikone-overraskelse.


Vores mest populære, klassiske ridebukser er blevet forbedret og tilbyder endnu flere fordele for ryttere i alle discipliner og på alle niveauer. Godkendt af topprofessionelle atleter, disse ridebukser er både traditionelle og formelle. Silikone-knæforstærkning i kontrast har et praktisk formål på disse flotte, enkle ridebukser. Forlommer, bred linning og en glat bag er flotte detaljer ved dette vand- og smudsafvisende valg. Du vil se ren og pæn ud hele dagen med dette klassiske snit.


Egenskaber:


  • Nye ridebukser med knæforstærkning i Grand Prix-stil
  • Højkvalitets silikonegrip
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Normal talje
  • Elastiske benender
  • Kontureret linning
  • Indersøm 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stof: 93 % polyamid, 7 % elastan..


Vaskeanvisning:


Maskinvask på vrangen ved 30 grader. Tørres på tøjsnor. Må ikke stryges. Brug ikke skyllemiddel.


Brugsanvisning:


Gode allround ridebukser med grip ved knæet som sikkerhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Silikone bukser
3 Likes

Jeg har prøvet andre stilarter, som Horze har at tilbyde, men disse er hidtil min favorit. De passer godt og silikonen holder op. Disse passer rigtigt i størrelse og passer komfortabelt.

5 stjerner hænder ned
3 Likes

Jeg har aldrig bestilt Horze Equestrian-produkter før, men så glad for, at jeg gjorde det. Disse bukser er fantastiske! Jeg er høj (5'8) og er en tynd pasform, så jeg bestilte størrelsen US24 i håb om, at de ville være længe nok til mine ben. Til min store glæde passer disse bukser til mig som en handske. Noget andet brandebukser, jeg har båret, har været alt for kort eller meget for baggy til min krop, men disse bukser er det eneste par, jeg nogensinde har båret, der faktisk passer mig rigtigt. De er superbløde og har en dejlig, elastisk fornemmelse. Selvom jeg er canadier, og dollaren suger i øjeblikket, var disse bukser helt værd at pengene! Sandsynligvis vil bestille et andet par af disse, når jeg har brug for flere bukser i fremtiden!

Dejlige bukser!
2 Likes

Grand Prix-bukser passer rigtigt til størrelsen, og jeg elsker det nye materiale! Jeg har et par til show og til skolegang, som er perfekte! De har ikke pillet eller strækket ud, som jeg er glad for. Dette er gode bukser, og jeg vil anbefale dem til enhver!

Elsker silikonen!
2 Likes

Jeg har altid haft faux læder knæbuksebukser, og jeg har altid ønsket at prøve silikone patchebukser. Jeg var lidt skeptisk over, hvordan de ville holde op, og hvordan jeg kunne lide dem, når jeg red. Disse bukser beviste for mig, at de kan holde op til hvad som helst! Jeg har kørt i dem i et par uger nu og næsten kørt hver dag. Disse bukser er holdbare, elastiske, og de glider ikke ned, når jeg kører (hvilket sker med andre mærker, jeg har prøvet, taljen er ikke så stor) Jeg er så glad for at jeg prøvede disse! Hvis disse fortsætter med at holde op, tror jeg, jeg vil købe endnu et par par til at have som sikkerhedskopier!

Du har brug for et par!
2 Likes

Disse bukser er fantastiske! Blødt, elastisk og meget holdbart stof. Silikonen er klistret, men ikke for meget. Holder meget godt (har brugt i et par måneder og vasket mange mange gange) snavs / mudderpletter er en saga blid. Jeg har normalt størrelse 30, men 28 passer perfekt. Jeg foreslår virkelig at købe en størrelse ned. Jeg er 5'9 '', og længden er perfekt! (Bukser er normalt meget korte for mig, men ikke denne gang!) Du har brug for et par!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.