« Tilbage / Rytter / Ridehjelme & Sikkerhedsveste / Ridehjelme

OneK Defender Pro Matt Ridehjelm

DKK 1.990,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2024.
Farve: Black
Black OneK Defender Pro Matt Ridehjelm
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

OneK-ridehjelme har det flotteste design samt maksimal sikkerhed og komfort!

Sikkerhed først! OneK-hjelme består af en avanceret formstøbt yderskal i polykarbonat og ABS-komposit kombineret med en EPS-liner. EPS-lineren har en central rolle i hjelmens stødabsorbering. OneK anvender kun EPS i høj kvalitet med en densitet, der gør hjelmen perfekt til stødabsorbering. VG01 godkendt. Komfort OneK-hjelme har et højt niveau af ventilation: To i front, to i siden, et bagtil og to i midterstriben. Hjelmens rem er polstret med syntetisk ruskind, har en burrebåndsjustering og et fast-tex spænde. OneK-hjelme fås i 3 skalstørrelser. Ved at anvende OneK-lineren, der fås fra XS til XL, kan man opnå en perfekt pasform. OneK-lineren er fremstillet af vaskbart og hurtigtørrende materiale, der er svedtransporterende og antimikrobielt. Design OneK-hjelme kan prale af perfekt synergi mellem avanceret teknologi og æstetisk design. Med egenskaber nok til dem, der søger alt, hvad en hjelm skal tilbyde, pakket i en pakke der tiltaler traditionalisterne, tilbyder OneK det bedste af begge verdener. OneK lineren købes separat.

Teknisk beskrivelse:

One K™-hjelmene er underkastet tre forskellige test. One K ™ er stolte af at score over de krævede standarder i alle testene og dermed være godkendt af CE-normerne VG01 og ASTM F1163-15.

Produkt-ID: 326757

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: