Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Spirit læderleggins

Produkt-ID: 37294

DKK 303,20
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Spirit læderleggins
Beskrivelse

Beskrivelse

Et par praktiske kvalitetsleggins er et must til hverdagsridningen.


Beskyt benene og rid med stil i disse klassiske leggins af komfortabelt læder, med en robust lynlås bagpå. Elasticitet sikrer en tæt pasform. Dette billige par leggins tåler hverdagens slid.


Egenskaber:


  • Robuste leggins i læder
  • Holdbar lynlås
  • Fuld dækning for beskyttelse
  • Meget for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftørres med et blødt, rent håndklæde. Poleres med støvleplejeprodukter efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

skuffet
1 Likes

Ved modtagelse af dette produkt var jeg relativt tilfreds: det svarede til hvad jeg forventede. Hvilken skuffelse da jeg fra første brug indså, at lynlåse ikke havde deres rolle! At miste dine chaps tre gange på en time er ikke rigtig praktisk. Jeg forlader dem i skabet.

Gode og billige chaps.
0 Likes

Jeg har brugt siden sommeren, og jeg kunne virkelig godt lide en masse. Også velegnet til brede fødder.

Ser godt ud
0 Likes

I dag lige købt, elastisk, så det passer godt på foden, men understøtter muligvis ikke på nogen måde. Efter et par uger er kommet ind, så se hvilken slags ridning.

Jeg er begejstret!
0 Likes

Læderne i disse kæber er meget bløde, tynde, og du har et særlig godt greb på sadlen. Passformen passer nøjagtigt som i størrelseskortet, men disse kapsler er meget tæt på rytterens ben og er første gang lagt på lidt svært at få. Derudover er kapslerne læder fra læderet, selvom de er så bløde, selv i vejret og lidt snavs meget robust. Efter en tur har kapslerne samlet sig og sidder som en anden hud. Jeg kan virkelig godt lide udseendet, og det første indtryk er meget godt. På langvarig holdbarhed tester jeg dem også, men jeg er allerede begejstret for at køre. Det er bedst ikke at købe disse skiver for langt, da de strækker sig lidt efter at have kørt. Til prisen ville jeg aldrig have forventet en sådan god læderkvalitet.

fremragende
0 Likes

Et par gange jeg har brugt med grundlæggende sko fra vores centrallager og NAA er virkelig god! Kom nu, se cool ud ... Før fødderne faldt, men efter brug af denne kombinationsboks fik jeg fødderne under kontrol! Jeg vil bestemt anbefale det.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.