Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: BLUEMONDAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Camden ridestøvler

Produkt-ID: 39017

DKK 1.776,50
DKK 2.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Camden ridestøvler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Camden ridestøvler
DKK 1.776,50
DKK 2.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Camden ridestøvler
DKK 1.776,50
DKK 2.090,00
Horze Støvlevarmere
DKK 17,10
DKK 19,00
Horze Camden ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Camden ridestøvler er et fremragende valg som lange ridestøvler af læder. De har lynlås bagpå og en fremragende pasform som giver et godt udseende og en god fornemmelse.


Europæisk fremstillede ridestøvler af superblødt læder i høj kvalitet. De har yderside af koskind med fuld læderforing i skaftet og ruskind på indersiden af benet. Læggen har en fantastisk form på grund af en elastik som bugter sig langs skaftet og giver en glimrende pasform. Lynlåsen bagpå og sporeholder i gummi er nogle fine detaljer. Fodens overside har ekstra blødt læder for at give plads til at foden kan bøje sig i de rigtige positioner i stigbøjlen. Gummisålen har anti-skrid og giver et godt greb i stigbøjlen. En foring med Thermy-Tex-formlen giver en antibakteriel/anti-lugt funktion. Disse læderstøvler vil sørge for komfort og elegance.


Egenskaber:


  • Ridestøvler af læder i høj kvalitet
  • Europæisk fremstillede
  • YKK lynlås bagpå
  • Sporeholder af gummi
  • Elastik bag på skaftet for et skræddersyet look
  • Blødt læder som gør at støvlerne hurtigt bliver gået til
  • Gummisålerne har anti-skrid med ekstra greb
  • Thermy-Tex indersål som er antibakteriel/anti-lugt

Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk boot
0 Likes

Jeg fik disse støvler fra en lokal tackbutik. Jeg prøvede dem med et indfald, men jeg er så tilfreds med pasformen. De føles meget som ariat volates for mig. Jeg er ivrig efter at se, hvordan de holder op. Jeg er meget håbefuld, da ruskindindsatsen ser kraftig ud. Jeg størrelse op en halv størrelse, da de kører smalt.

Størrelse: Normal
Great!
1 Likes

Jeg var heldig nok til at nyde en dejlig rabat, ellers ville jeg aldrig have bestilt dem i den oprindelige pris! Størrelse og super, top kvalitet, let at rengøre og ser solid ud! Prisen er helt sikkert berettiget af den kvalitet, der virkelig er top, det ville være det eneste punkt "negativt"

Størrelse: Normal
Meget smuk!
1 Likes

Jeg bruger dem i 8 måneder, de er meget flot at have på og super flot. Størrelseskortet er meget præcist, jeg tog målingerne, og støvlerne går ikke perfekt. Ingen dårlig overraskelse ved læggen. Den store + er at have nydt en dejlig promo!

Størrelse: Normal
Dejlig, sporty boot
0 Likes

Støvlerne er rummelige i fodstørrelse og omkring ankelen, men smalle i skaftet, dimensionerne i bordet passer godt. Godt at gå i, flot hverdagsstøvle - og meget flot med ruskind læder indvendigt mod sadlen :) Et lille minus er, at strukturen i læderet er lidt anderledes fra højre til venstre bagagerum, dette har ingen praktisk betydning og synes kun, hvis du kigger efter , men inden for dette prisinterval skal det være 100% match synes jeg.

Størrelse: Normal
Dejlige støvler fra kassen
0 Likes

Jeg fik et par af disse støvler til jul sidste år, og jeg elsker dem! De behøvede ikke at have på sig, da de var dejlige og bløde lige fra kassen. Jeg kører i disse mindst 3 gange om ugen og har også undervist i dem masser, og de rydder stadig op som nye! Jeg har ganske små ankler, og de passer fint til mig, men jeg kunne forestille mig, at de måske er lidt stramme på andre. Men de er virkelig værd at prøve, da de bare er så dejlige behagelige støvler!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.