Tjek leveringsstatus for din ordre her

Trikem Hoof Creme, 750 ml

DKK 189,00
Prisen er inkl. moms
Spar 16 % på din bestilling
Kopier kode: FLASHSALE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 09.12.2021.
Størrelsesguide
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Med 15% ren Bivoks RADICIN Hovkräm - er en glat hov creme med naturlige ingredienser og ekstra højt indhold af naturlig bivoks. En meget glat og blød creme, som er let at børste på hoven uden udtværing. RADICIN Hovkräm - har stor evne til at blokere fugt transport. Bevarer hoven naturlige fugtighed og smidighed uanset årstid eller vejr. Stabil hovstatus værdsat af din beslagsmed for den bedste mulighed for at gøre et godt stykke arbejde. Rapsolie i RADICIN Hovkräm har et højt indhold af enkeltumættede fedtsyrer og højt penetration. Også beriget med stærk antioxidant vitamin E.


Anvendelse


Til pleje af hestens hove hele året. Forhindrer iblødsætning af fødderne i mudret efteråret eller vårhagar og reducerer dehydrering af foden i løbet af sommer-og vintermånederne. Børst eller tørres af med en svamp på ydersiden af et rent og overfladen tørre hov. Nem at påføre. Ikke-klæbrig. Forkæl højst 3 gange om ugen. Ikke anvendes på sålen.

INGREDIENSER


  • Rapsolie
  • Bivoks
  • Emulgator
  • Vitamin E

Produkt-ID: 25264

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem Hoof Creme, 750 ml