FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Atlanta kombineret gjord

Produkt-ID: 14676

DKK 449,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Atlanta kombineret gjord
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Atlanta kombineret gjord
DKK 449,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Atlanta kombineret gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Pænt, ergonomisk design med aftagelig fleece, gør denne træningsgjord alsidig og enkel at anvende. Elastikender der er lette at justere, og som gør at gjorden kan spændes fra begge sider. Den klassiske kombination af imiteret lammeskind og læder giver et perfekt look.


Egenskaber:


  • D-ring i midten
  • Aftagelig fleece-liner
  • Elastik i begge sider
  • Rude-mønster
  • Rustfrit stål, dobbelte rullespænder i begge elastiske ender

Teknisk beskrivelse:


Yderst: 100 % PU læder. Foring: 100 % polyester-fleece.


Vaskeanvisning:


Håndvaskes i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

omkreds
2 Likes

Flot omkrets, men stor ulempe, at der ikke kan bestilles løs pels. Det ville være rart, hvis du kunne skiftevis for at lade pelsen tørre eller vaske

Størrelse: Normal
perfekt
1 Likes

Købt i størrelse 125 til min PS, behageligt overrasket over kvaliteten er udnævnelsen, det er meget æstetisk, smukke finish. Det aftagelige faux fårfoder er blødt og af god kvalitet og er let at sætte i maskinen, hvilket gør det muligt at holde det rent, mens det tages af og nemt kan komme sig igen takket være den solide rids. Slidt 8 timer i træk for en vandretur til stranden, min hest har støttet meget godt, stroppen skader ikke den skrøbelige hud på vores lille beskyttede. Vær forsigtig med at elastikken er meget gode egenskaber, og derfor stiv i starten, hvilket giver os en fornemmelse af, at stroppen er lidt retfærdig, men stol ikke på, når de først er slidt, de slapper af lidt og giver en perfekt pasform af stroppen. Jeg anbefaler dette produkt ligesom smøren af samme mærke.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.