Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Silver Cord allround sadelunderlag

Produkt-ID: 17063

DKK 239,20
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Silver Cord allround sadelunderlag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Silver Cord allround sadelunderlag
DKK 239,20
DKK 299,00
Horze Nest kombibandager
DKK 179,00
Horze Silver Cord allround sadelunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

En elegant sølv snor pynter dette klassiske allround sadelunderlag.


Stærk, robust sølvsnor omslutter kanten på dette attraktive, allround sadelunderlag. En smukt diamantmønster i vatteringen, ergonomisk form og upåklagelig sans for detaljer adskiller dette underlag fra andre. Dette underlag fungerer som en beskyttende barriere mellem sadlen og hesteryggen. Dette underlag er luksuriøst blødt med åndbart bomuldsforing at opsuge fugt fra hesteryggen for kølig komfort. Det konturerede underlag følger hestens naturlige form så det eliminerer gnidning og friktion og giver ekstra aflastning omkring manken for øget komfort. En sølvbroderet krone er placeret i det nederste hjørne for at matche kanten med sølvsnoren. Din hest vil blive misundt i stalden med dette smukke sadelunderlag! Det kan personliggøres med navn eller initialer broderet på det!


Egenskaber:


  • Enestående, universel pasform med forbedret komfort
  • Ergonomisk formet
  • Forstærkede nylonstropper
  • Ekstra aflastning omkring manken
  • Stødabsorberende bomuldsforing med fyld af høj densitet
  • Sølvbroderet kroneemblem
  • Sølvsnor langs kanterne

Teknisk beskrivelse:


Mål: 23" (58.4 cm) langs ryggen. 20" faldlængde (58.4cm x 51cm).Yderlag: 100% bomuld.Fyld: Skum og polyfill.Bomuldsforing.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, varmt vand, lægges fladt til tørre.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

10 Likes

sejt indpakning til hverdagens træning! tæt, ikke let snavset, slettet og let! ved den broderede krone vil alle let genkende, hvis :)))

Klasse;)
9 Likes

Solid og meget klasse. Det giver din side en silple og elegant side. Jeg anbefaler det!

chic
9 Likes

Dette tæppe er smukt, da jeg tager det med en fantastisk klasse. Remmen passerer, praksis undertiden mangler på andre tæpper. Materiale er tilfredsstillende, når kvaliteten af den samme. Med forskellige farver som valg. Jeg kan varmt anbefale det!

Meget smuk!
5 Likes

Jeg bestilte denne omslag i hvidt til at give som en gave til min datter til en konkurrence. Jeg har navnet på hendes hest broderet på det. Der er meget valg mellem skrifttype til farve, og hvordan du vil have teksten på den, det er rart. Resultatet er meget smukt! Min datter er super tilfreds med det !! Kvalitet på dækslet er pænt og tykt, og sølvrørene ser godt ud, jeg valgte sølvtekst, og det gør det komplet. Jeg vil bestemt bestille igen ved Horze hilsener fra Olga

Super tæppe Jeg elsker det !!!!
5 Likes

Super tæppe !!!! Når han bærer på hesten har han en fantastisk klasse !! Da jeg modtog var det nøjagtigt de samme farver som på billedet, selvom det vaskes, forbliver det altid de samme farver! Det hele er sweetxxx !!! Jeg kan varmt anbefale det !!!!! Han er meget solid !!!! Det har en dejlig finish (det skal være store sømme !!!!) Er prisen meget resonabel, selv skal den være dyrere! Når du bærer det, er det hele smukt !!!!! Så som jeg siger, køb det så hurtigt som muligt, så din pony er endnu smukkere !!!!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.