« Tilbage / Mærker / Stassek

Stassek Stassek Cooling and Soothing Equigel Comfort med Aloe Vera, 250 ml

DKK 69,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.25 l (DKK 276,00 / l)

Spar nu 12% EKSTRA eller 17% EKSTRA i vores nye APP!

Kopier kode: SPRING12
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.05.2024.
Farve: Green
Green Stassek Cooling and Soothing Equigel Comfort med Aloe Vera, 250 ml
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

2-faset regenererende gelMed aloe vera, rosmarinolie og mentolMed praktisk dispenserUden kamfer - ingen dopende substanser1. fase: forfriskende kølighed2. fase: afslappende varmeEnergi og stimulerende friskhed forenes med behagelig varme. Kostbare aromatiske olier bliver til en enhed i overensstemmelse med yin og yang-princippet.Equigel Comfort giver hurtig og vedvarende styrkelse og afslapning for hesten efter træning. Aloe vera, rosmarinolie og mentol har en gavnlig kølende virkning i den første fase. I den anden fase skabes der varme som skaber en dyb og besjælende afslapning.

Teknisk beskrivelse:

INCI: AQUA, ALCOHOL, ALOE LEAF, AROMATIC OILS AS MENTHOL AND ROSMARINUS, PERFUME, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHOXYDIGLYCOL, CARBOMER, PIGMENTS.

Produkt-ID: 25127

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: