Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze grooming-taske.

Produkt-ID: 26246

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze grooming-taske.
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze grooming-taske.
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold styr på dine strigler i denne robuste taske. Et stort centralt rum samt seks udvendige lommer giver dig masser af plads til at opbevare og transportere strigler, redskaber og hvad du end vil medbringe. Den har elastik udvendig hele vejen rundt, der holder på ting i de udvendige lommer. Bær tasken eller sæt den polstrede, justerbare skulderrem på, når du har hænderne fulde. Farvekoordinerede håndtag og kanter. Stort indvendigt rum. Plastikknopper i bunden. Justerbar, aftagelig skulderrem.


Egenskaber:


  • Praktisk nylontaske.
  • Forstærkede bærestropper.
  • Elastik til flasker.
  • Justerbar, aftagelig skulderrem.

Teknisk beskrivelse:


30 x 24 x 22 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

top
0 Likes

Praktisk taske, ikke for stor til en rimelig pris. Så tilfreds kunde.

Fantastisk strigletaske
0 Likes

Super fin og enkelt strigletaske. Nogle vil måske mene, at den er lidt lille, men for mig er størrelsen helt perfekt. Bestilte den over nettet, og den kom få dage efter - super levering. Jeg handler gerne hos Horze igen.

top
2 Likes

Posen tager ikke for meget plads, der er intet at sige udover at det virkelig ikke er dyrt. Den eneste ulempe er, at jeg har følt mig lidt sal inde, men intet alvorligt bare en aftørring, og det er godt, jeg anbefaler det, hvis du leder efter en god og billig plejepose.

Super god
0 Likes

Virkelig flot taske, og god kvalitet. En smule for lille Men jeg vil helt klart handle her igen

Lille, men god!
0 Likes

Helt ok størrelse, noget lille, afhængigt af hvor mange ting du vil have i det. Praktiske rum til mindre ting på ydersiden. Affordable!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.