Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze grooming-taske.

Produkt-ID: 26246

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze grooming-taske.
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold styr på dine strigler i denne robuste taske. Et stort centralt rum samt seks udvendige lommer giver dig masser af plads til at opbevare og transportere strigler, redskaber og hvad du end vil medbringe. Den har elastik udvendig hele vejen rundt, der holder på ting i de udvendige lommer. Bær tasken eller sæt den polstrede, justerbare skulderrem på, når du har hænderne fulde. Farvekoordinerede håndtag og kanter. Stort indvendigt rum. Plastikknopper i bunden. Justerbar, aftagelig skulderrem.


Egenskaber:


  • Praktisk nylontaske.
  • Forstærkede bærestropper.
  • Elastik til flasker.
  • Justerbar, aftagelig skulderrem.

Teknisk beskrivelse:


30 x 24 x 22 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dejlig kat :)
5 Likes

Suokkiruunallani er denne t-simisenä og jeg har været tilfreds. Der er masser af plads, og farveindstillingerne er dejlige :)

Meget praktisk - det lille rum mirakel!
5 Likes

Tasken ser lille ud ved første øjekast, men faktisk har jeg været i stand til at rumme næsten alt ud af min store rengøringsboks. Bonuspoint får posen gennem gennemtænkte ydre lommer, som forhindrer børster og Co med et elastisk bånd i at falde ud. Fradraget kun fordi stilen ikke er rigtig god. ;)

Stort og billigt
5 Likes

En meget billig og stor taske. Den har en mørkeblå og er meget glad, den har en dejlig farve, der varer længe uden at blive bleget af vejret. Tasken er meget stor og indeholder alt hvad du har brug for plus lidt. Anbefales til alle, der ønsker en stor og billig taske til deres børster, der er lette at transportere og ikke tager meget plads. Tommelfinger op. :)

5 Likes

Meget rummelig, det passer virkelig ind i alt hvad du har brug for. De udvendige lommer er praktiske. Farverne er smukke, og tasken er godt lavet og stabil. Snavs og snavs såsom slush du slipper temmelig godt væk. Det ville være rart, hvis du kunne lukke hovedemnet (f.eks. Med et elastisk bånd). Da vores hest har bemærket, at der er godbidder derinde, lægger hun først næsen derinde, når jeg vil rense dem;) Men ellers kan du kun anbefale posen.

Selma
4 Likes

så cool jeg kan godt lide det, men det er også meget billigt (beskrivelse) det kan være lyserødt, blåt og mørkeblå

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.