Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Smart grooming-boks.

Produkt-ID: 26242

DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Smart grooming-boks.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne solide opbevaringsboks har masser af rum til alle dine redskaber og kan også bruges som skammel når du skal ordne hesten. Den skridsikre overflade gør at du roligt kan stå på den. Indvendigt kan man fjerne bakken og organisere redskaberne. En opdeling under bakken gør at du kan opbevare store ting. To lukninger gør at du hurtigt kan medbringe den. Fremstillet af polypropylene, solid plastik der ikke let revner. Opbevaringsboks i høj kvalitet med skridsikker overflade. Separat opbevaringsbakke indvendig. Kan bruges som trappe eller skammel. Skridsikker overflade.


Egenskaber:


  • Fremstillet af polypropylene, solid plastik der ikke let revner.
  • Opbevaringsboks i høj kvalitet med skridsikker overflade.
  • Separat opbevaringsbakke indvendig.
  • Kan bruges som trappe eller skammel.
  • Skridsikker overflade.

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Polypropylene. Mål: 40,8 cm x 30 cm x 29,5 cm. Kan indeholde op til 8 kg.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget praktisk
14 Likes

Stigle kassen er meget praktisk. Kan let stå i skab, eller i et hjørne af stalden. Rigtig godt design med skillevæggen så man kan skille strigle og plejeprodukter ad. Den er rigtig holdbar og slidstærk og kan sagtens bære de 80 kilo der står. Så søger du en praktisk og flot striglekasse der holder i lang tid - så er det denne du skal vælge!

God og Praktisk striglekasse!
9 Likes

Jeg har haft den her striglekasse i måske 3 år nu, og den er rigtig rigtig god og holdbar! Der er rigtig meget plads i den og den holder rigtig godt! Hvis jeg ellers vaskede min ville den nærmest være så god som ny! Har været rigtig glad for mit køb, den er helt klart pengene værd! (:

Elsker det!
8 Likes

Jeg kan passe det meste af mit snøreudstyr i denne boks. Har det endda i chokoladebrun for at være superfin. Desuden holder det meget godt op, har brugt det til at sidde på / stå for at stadig holde det. Stærkt anbefalet! :-)

Dejlig stor
6 Likes

Den er dejlig stor. Der kan ligge alt i. Min søster bruger den tit og siger den er super lækker.

SUPER!
6 Likes

Kan kun varmt anbefale denne strigle kasse - jeg har haft min i 5 år og den fejler ikke det mindste!.. Den er blevet brugt flittigt, også til at stå på, og der er ingen skader eller lig.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.