« Tilbage / Hest / Foderbøtter og -krybber / Tilskud / Tilskud til muskelopbygning & energi

Trikem Trikem Energy Oil, 5 L

DKK 599,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
5 l (DKK 119,80 / l)
( 1 )

Få din påskegave - Spar 15% fra 600 kr og 20% fra 1000 kr

Shop nu

Kopier kode: EASTER
Køb for 600kr +, spar 15%. Køb for 1000kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 07.04.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Trikem Energy Oil, 5 L
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Energi fra forskellige fedtsyrer.

Trikem Energy Oil er en olie med fedtsyrer i forskellige længder, som er nemmere at absorbere og giver omtrent 3½ gange mere energi end kraftfoder. Supplerer foderet for at give mere energi og mindre stivelse. Fedt er blidt mod tarmene og påvirker ikke hestens temperament. Hesten får op til 75% af sin energi fra grovfoder og har en begrænset evne til at absorbere energi fra stivelse og fedt. En øgning af kraftfoder til højtydende heste med høje energibehov har mange ulemper. Stivelse øger pH-værdien i mavesækken hvilket reducerer nedbrydningen af proteiner og fjernelsen af giftige bakterier. Nedbrydningen af stivelse i tyndtarmen er afhængig af enzymet amylase, som hesten kun producerer i et lille omfang. Hesten kan simpelthen ikke nedbryde en stor stivelsesbaseret foderration. Stivelsen vil derefter komme videre i tyktarmen og ødelægge dele af fermenteringsprocessen. Selv hestens evne til at nedbryde fedt er begrænset, men fordi fedt indeholder mere end 3,5 gange så meget energi som kraftfoder, bliver det en mere effektiv energikilde. Energy Oil indeholder mange fedtsyrer med korte, mellemlange og lange fedtsyrekæder, som optimerer udnyttelsesgraden og hestens evne til hurtigt og effektivt at få tilgang til store mængder energi. Tilsætning af lecithin hjælper fordøjelsen og har en blid virkning på mavesækkens og tarmens slimhinde.VIMITAL ENERGY Pro Balance giver dig en roligere hest med mere energi. Øget dosering før hårdt arbejde giver dig en mere afbalanceret hest med endnu bedre udholdenhed. Derudover får man de kortere fedtsyrers eksplosivitet når det virkelig er nødvendigt. På længere sigt belaster det hestens mavesæk og tarme mindre. Det lægger kursen for god ernæring, øget udholdenhed, stamina og et sundere liv.

Teknisk beskrivelse:

Sammensætning: Ingredienser: Rapsolie, kokosolie, hørfrøolie, MCT-olie fra kokosolie, lecithin (60 g/kg). Fedtsyrefordeling: Enkeltumættede fedtsyrer 35,7 %. Mættede fedtsyrer 28,4 %. (hvor af MCT-fedt) 20,5% Flerumættede fedtsyrer 35,9%. Omega 3 14,2% Omega 6 21,7% Tilsætningsstoffer pr. kg: E-vitaminacetat 0,25g.

Produkt-ID: 302201

Læs anmeldelser:

Farve: