Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 3000 ml

DKK 1.440,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Hyaluron365 tilfører stoffer, som hunden blandt andet skal bruge til at nydanne ledbrusk, ledvæske og celler. Hos ældre hunde reduceres egenproduktionen af disse stoffer, og hos aktive hunde bliver behovet større. Hyaluronsyre øger viskositeten i ledvæsken, hvilket gør den smørende og støddæmpende.
Glukosamin og chondroitinsulfat er byggesten til bl.a. ledbrusk. MSM er med til at opbygge cellevæggene og styrker deres gennemtrængelighed for ilt ind i cellen og affaldsstoffer ud af cellen.
Med et dagligt tilskud af Hyaluron 365 får din hund forudsætningen for, at problemer i bevægeapparatet kan forebygges.

Effekt af Hyaluronsyre 365 er allerede synlig efter 1-2 uger. Leddene smøres bedre og hunden får hurtigt større mobilitet. Det er ligesom at smøre en pibende hængsel.
Hyaluronsyre 365 er taget op i tarmen og bestået ud til alle kroppens led. Hjælper hunden, når den ikke selv producerer nok Hyaluron.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 10 ml: Glukosamin KCL - 600 mg, MSM - 1000 mg, Chondroitinsulfat - 54 mg, Hyaluronsyre - 11 mg.Vand, GlycerinXantangummiNatriumbensoat.


Brugsanvisning:


Hyaluronsyre 365 er givet forebyggelse til midaldrende hunde, når de første tegn på en begyndende stivhed viser sig. Når hunden ikke længere hopper op i bilen og sofaen, eller når det tager lidt for lang tid at komme i gang. Disse er signaler, der kan være på grund af nedsat produktion af ledvæske. Hunden bliver mere mobile, når det får Hyaluronic 365 og kan reducere slitage før der sker skade i leddet.Selv hunde, der allerede halter på grund af slidte lede, bliver ofte meget bedre med Hyaluron365. Købet giver de nødvendige materialer til at rehabilitere leddene, men frem for alt forbedre ledfunktion betydeligt takket være Hyaluronets smørende effekt. Til de hårdtarbejdende unge hunde givet Hyaluronic 365 at supplere hundens egen produktion af stoffer, der forbruges i højere grad ved høj belastning. Dosering: 10 ml dagligt i foder til hunde, der vejer mindre end 15 kg15 ml dagligt i foder til hunde, der vejer 15-30 kg.20 ml dagligt i foder til hunde, der vejer 30-45 kg.25 ml dagligt i foder til hunde, der vejer mere end 45 kg. Typisk doseres ikke mere end 25 ml, uanset hundens vægt.


Produkt-ID: 313631

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: