Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-10%

TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml

Produkt-ID: 313630

DKK 530,10
DKK 589,00
(Prisen er inkl. moms)
TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Hyaluron365 tilfører stoffer, som hunden blandt andet skal bruge til at nydanne ledbrusk, ledvæske og celler. Hos ældre hunde reduceres egenproduktionen af disse stoffer, og hos aktive hunde bliver behovet større. Hyaluronsyre øger viskositeten i ledvæsken, hvilket gør den smørende og støddæmpende.
Glukosamin og chondroitinsulfat er byggesten til bl.a. ledbrusk. MSM er med til at opbygge cellevæggene og styrker deres gennemtrængelighed for ilt ind i cellen og affaldsstoffer ud af cellen.
Med et dagligt tilskud af Hyaluron 365 får din hund forudsætningen for, at problemer i bevægeapparatet kan forebygges.

Effekt af Hyaluronsyre 365 er allerede synlig efter 1-2 uger. Leddene smøres bedre og hunden får hurtigt større mobilitet. Det er ligesom at smøre en pibende hængsel.
Hyaluronsyre 365 er taget op i tarmen og bestået ud til alle kroppens led. Hjælper hunden, når den ikke selv producerer nok Hyaluron.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 10 ml: Glukosamin KCL - 600 mg, MSM - 1000 mg, Chondroitinsulfat - 54 mg, Hyaluronsyre - 11 mg.Vand, GlycerinXantangummiNatriumbensoat.


Brugsanvisning:


Hyaluronsyre 365 er givet forebyggelse til midaldrende hunde, når de første tegn på en begyndende stivhed viser sig. Når hunden ikke længere hopper op i bilen og sofaen, eller når det tager lidt for lang tid at komme i gang. Disse er signaler, der kan være på grund af nedsat produktion af ledvæske. Hunden bliver mere mobile, når det får Hyaluronic 365 og kan reducere slitage før der sker skade i leddet.Selv hunde, der allerede halter på grund af slidte lede, bliver ofte meget bedre med Hyaluron365. Købet giver de nødvendige materialer til at rehabilitere leddene, men frem for alt forbedre ledfunktion betydeligt takket være Hyaluronets smørende effekt. Til de hårdtarbejdende unge hunde givet Hyaluronic 365 at supplere hundens egen produktion af stoffer, der forbruges i højere grad ved høj belastning. Dosering: 10 ml dagligt i foder til hunde, der vejer mindre end 15 kg15 ml dagligt i foder til hunde, der vejer 15-30 kg.20 ml dagligt i foder til hunde, der vejer 30-45 kg.25 ml dagligt i foder til hunde, der vejer mere end 45 kg. Typisk doseres ikke mere end 25 ml, uanset hundens vægt.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.