TrikemSport WorkingDog Max MSM+, 450 g

DKK 149,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

MSM er kroppens kilde til svovl, som bidrager til cellers evne at udveksle næringsstoffer og affaldsprodukter gennem blodet. Ved MSM-mangel bliver udveksling forringet og hundens mælkesyretærskel bliver lavere, hvilket resulterer i ringere præstation samtidigt med, at muskelopsving tager længere tid.

MSM er en vigtig del dannelse af celler i kroppen og er med til genopbygning af brusk, sener, bindevæv, muskler, knogler og pels. Det er også en vigtig byggesten i kroppens produktion af aminosyrer, proteiner, enzymer og hormoner. Organisk svovl er noget, der er fundet i hver celle i kroppen, med andre ord, en af de vigtigste komponenter i en velfungerende krop.

MaxMSM + er formuleret i en velsmagende og sund prebiotisk gærkultur, der stabiliserer tarmkultur og forbedrer optagelsen af næringsstoffer.
MaxMSM + indeholder ingen sukker.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 2,5 ml, MSM - 650 mg, Drank.


Brugsanvisning:


Svovl udgør en del af alle cellers strukturer, og mangel påvirker alle kroppens processer og funktioner.Fødevarer er hundens kilde til svovl. Hvis hunden får varmebehandlet fremstillet foder er risikoen for svovl-mangel stor eftersom MSM allerede påvirkes ved relativt lave temperaturer.Aktive hunde forbruger mere af alle næringsstoffer, og ved højere fysisk aktivitet udvikles f.eks muskler, hvilket skaber en øget celleproduktion som kræver adgang til ekstra svovl.MSM kosttilskud anbefales til aktive hunde og brugshundes velbefindende og ydeevne.Dosering: Dagligt 2,5 ml / 10 kg kropsvægt. Drys i maden.


Produkt-ID: 313637

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: