Trikem Dog TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g

DKK 179,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Aktive sport og hobby hunde har ofte, i forhold til ydeevne og aktivitet, en begrænset adgang til næringsstoffer gennem vanligt foder. Generelt kroppen kræver mere af alle næringsstoffer - ikke kun energi, fedt og protein - til uddannelse og højere belastning. Mangel på enkelte næringsstoffer begrænser ikke kun udviklingen af ​​kroppen og ydeevne, men kan også på lang sigt være en del i udviklingen af ​​sygdomme og skade.

MaxMuscle er et komplet supplement til aktive hundes udholdenhed. Tilsætning af vitamin E og selen, nødvendig for kroppens metabolisering af E-vitamin. Lysin og Methionin er vigtige essentielle aminosyrer, som blandt andet bygger og reparerer muskler, knogler og blødt væv.
Selen, Zink og Mangan er et sporstof som er nødvendigt ved næringsstofmetabolisme og opbygning af muskler. Vitamin E er en vigtig del ved rehabiliteringen af ​​blodkarrene og blodforsyning til musklerne.
Formuleret i velsmagende og sund prebiotisk gærkultur som stabiliserer intestinal kultur og forbedrer optagelse af næringsstoffer.
Indeholder ingen sukker.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 5 ml:Calcium -145 mg, MSM - 650 mg, E-vitamin - 60 mg, Lecithin - 80 mg, Lysin - 80 mg, Methionin - 80 mg, Selen - 40 mcg, Zink - 2,4 mg, Mangan - 2,4 mg.


Brugsanvisning:


MaxMuscle er primært beregnet til sports- og hobby-hunde i f.eks. agility, sporing og lydighed, som supplement i opbygningen af udholdenhed og muskler, samt ved en ønske om højere udholdenhed.For mere hårdt arbejdende hunde så som tjenestehunde, slædehunde, eller jagthunde anbefales MaxActivity. Dosering: Dagligt 5 ml/10 kg kropsvægt. Strø på maden.


Produkt-ID: 313640

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: