Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-40%

Horze lædertøjler

Produkt-ID: 10664

DKK 161,40
DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze lædertøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze lædertøjler
DKK 161,40
DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze lædertøjler
DKK 161,40
DKK 269,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 116,10 DKK 129,00
Horze lædertøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske lædertøjler der passer til alle Horze-trenser.


Smukke lædertøjler med stoppere som hjælper rytteren med at holde dem i samme længde. Læderet giver et godt greb og en solid føling med hesten, hvilket giver bedre kontrol. Den enkle, rene stil på disse tøjler gør dem nemme at sætte sammen med en hvilken som helst trense.


Egenskaber:


  • Kvalitetstøjler i læder
  • Tøjlestoppere
  • Spænder i enderne
  • Nemme at sætte sammen med en hvilken som helst trense

Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Horze læder tøjler
1 Likes

smuk læderkvalitet til en lav pris, den syede prop, jeg personligt synes, er ganske foruroligende. Ponnilængde er også tilstrækkelig til mindre heste, som meget generøs.

Størrelse: Normal
Behageligt slank og blød i hånden.
0 Likes

Jeg har allerede fået disse tøjler med en Horze-hovedtøj og har været i brug i to år nu. Tøjlerne giver et godt greb og er bløde og fine i hånden. Læderbåndene giver optimal orientering for en ensartet tøj. Nu havde jeg brug for nogle brune tøjler til min brune Micklem. Disse matcher farven meget godt med Micklem :-)

Størrelse: Normal
dårlig kvalitet
0 Likes

denne var blevet købt på salg og brugt den en gang før den ene hovedtøj røg og den anden var meget træt.

Størrelse: Stor
God kvalitet
4 Likes

Læderet er glat og smidigt på oversiden, undersiden viser minimal "skørhed" i bøjningstesten, så du kan se læderskala, som ikke er så klar som ved dyrere tøjler. Med lidt olie er bunden glattere. Derudover fungerer den (på altid læder) ru overflade på undersiden som et slags stop mod gliderne i tøjlerne. Det er synd, at jeg synes, at tøjlerne blev svejset ind i et plastfolie. Læder bør aldrig indpakkes i plastik, da det sveder, så fedtet sveder ud. Dette er ikke en dårlig ting, men heller ingen ordentlig opbevaring af læder A-tøjler har en samlet længde på 150 cm (da han overlapper de andre tøjler midt i et stykke, den anden en længde på 148 cm (med spænde i halen) i størrelsen Fuld, så en god længde og ikke så kort som mange andre tøjler De første tøjler starter ved 64 cm, målt fra bitring, er 8 mm brede, og derefter er afstandene mellem stængerne ca. 12 cm. Den første tøjlebro kunne tidligere start i det mindste, hvis du vil ride med tøjlerne også Endmaßponys, men gerne vil have en længere tøjler generelt for at give tøjlerne endda helt kort Kort sagt: Absolut anbefalelsesværdigt og værdi for pengene TOP!

Størrelse: Normal
I henhold til beskrivelsen
0 Likes

I henhold til beskrivelsen ville jeg dog tage det næste med gummi for at få komfort i hænderne, når hesten tager tøjlerne

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.