Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze ProSoft gamacher, forben.

Produkt-ID: 19302

DKK 239,20
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze ProSoft gamacher, forben.
Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitetsgamacher som støtter og beskytter din hest.


Gamacher giver den perfekte beskyttelse til hestens koder og piber, uanset hvilken disciplin. Disse gamacher i høj kvalitet har neoprenforing som øger beskyttelsen, giver komfort, støtter og beskytter benene mod skader som følge af forstyrrelser eller slag.


Egenskaber:


  • Ekstra støtte ved slagområder.
  • Åndbare, slidstærke og vaskbare.
  • 4 forstærkede velcrolukninger der giver sikker pasform.
  • Holdbar neoprenforing.
  • Sælges i par.

Teknisk beskrivelse:


Neopren.


Vaskeanvisning:


Skrubbes med mild sæbe og skylles, eller aftørres med fugtig svamp eller klud. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

ser ud til at arbejde!
3 Likes

min hest har et par af disse leggings, og jeg elsker dem! Jeg synes, jeg skulle have disse til, at de passer godt, og ja, jeg er meget tilfreds med dem!

producerer tyk, men ikke hylning
3 Likes

I betragtning af tykkelsen skal dette produkt beskytte godt skud, men tager ikke formen på tønden. Som et resultat kolliderer den lidt, mens den går, og frem for alt opretholder den ikke sener, som et bånd ville gøre. Let at tage på. Holder kuglerne godt. Se pæn ud.

Booties er super !!!
2 Likes

Jeg fik benene på min elskede hest til det nye år! I lang tid ønskede jeg anatomisk, og efter et stort antal synspunkter på fødderne fra forskellige producenter besluttede jeg at bo på Horze. Tilfreds med prisen og kvaliteten. I henhold til den tidligere brug af andre varer af dette mærke var der allerede tillid til det, fordi andre varer i perfekt stand efter 4-5 års brug og glæder nye ejere. Generelt sad neglene perfekt! Og min hest har størrelsen på kobber / fuld. Jeg kunne godt lide selve neoprenen - tæt, høj kvalitet, tyk. Sømmene er perfekte, stærke. Velcro - riv ikke. Ben glider ikke, løsnes ikke. Generelt værdsatte alle i stalden os! Mange tak! Leveringen er meget hurtig !!!

Dejligt til det daglige arbejde!
2 Likes

Har Gamachen i et år, jeg er tilfreds med kvaliteten. og optikken. ganget sidder godt på benet og er let at tage på. Ville tage en WB foran L og bag XL.

Hest & rytter ophidset
1 Likes

Har disse leggings i hvidt og sort - de sidder godt på hesten. Da min hest er lidt større, er valget L for og XL bagpå perfekt (andre producenter tilbyder desværre størrelsen XL i en for lille version). Små ulemper er enderne af velcro-fastgørelseselementerne, der hele tiden nedrives på bagbenene, når hesten med benene sammen - men det er livet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.