Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Signature gamacher.

Produkt-ID: 19212

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Signature gamacher.
Beskrivelse

Beskrivelse

Gamacherne med imiteret skind er bløde og beskyttende.


Kvalitets-gamacher der vil beskytte hesten under træning eller stævne, med blød imitation lammeskinds-foring og hård fleksibel skal. Gamacherne beskytter piben og kodeleddet, og beskytter ligeledes mod slag og stød.


Egenskaber:


  • Brede dobbelte velcrolukninger.
  • Blød imitation lammeskinds-foring.
  • Suveræn beskyttelse af sener, pibe og kodeled.

Vaskeanvisning:


Skylles med koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vi er vilde med dem!
2 Likes

Min hest og jeg er vilde med dem. De sidder rigtig godt på hesten og er behagelige. Selvom de er billige ser de ekslusive ud.

Meget god
2 Likes

Dejlig belægning, men er lidt stor med hensyn til længde. Holdbar. Brugt mine i arabere vokser de lidt store i størrelse, men kunne ikke have haft mindre. Så ville de ikke have dækket hele røret. Den eneste dumme ting er, at det ikke siger, om de kan bruges på bagbenene.

Kun fuskepels er ingen fåreskind
0 Likes

Foret med syntetisk materiale, ingen fåreskind som beskrivelsen viser, hvilket er en betydelig kvalitetsforskel

For stor
0 Likes

Jeg ledte efter belægninger til en shettis, og så optrådte disse i størrelse S under den såkaldte shettis-kategori i størrelse. Men da de kom, viste det sig at de var lidt for store (trods ikke at de blev brugt på en shettis). Og da det kun er en velcro-fastgørelse, glider de bare ned (test fra bagbenene, hvor de passer)

Fantastiske støvler !!
0 Likes

Disse er utrolige kvaliteter til en meget fair pris. Fårskindpolstret er så fluffy og blødt, meget tykt og holdbart. Jeg har skyllet dem et par gange, når der har været meget sved og / eller sand på dem og lade dem hænge tørre og de rydder op rigtig godt og let. Velcro på dem er også meget robust, og jeg bekymrer mig ikke om, at de glider eller drejer. Disse er min favorit og et absolut must have for mig !!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.