FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

LeMieux Gamacher, bagben

Produkt-ID: 313522

DKK 560,00
(Prisen er inkl. moms)
LeMieux Gamacher, bagben
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
LeMieux Gamacher, bagben
DKK 560,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Gamacher, bagben
Beskrivelse

Beskrivelse

En ideel arbejdsgamache med fokus på fleksibilitet og åndbarhed under arbejdet, med hovskæg support og sene beskyttelse. Stødabsorberende foring med lufthuller og super blød Lycra binding holder benene kølige og frie for gnidning. Brugervenlige Quick Release spænder til nem montering og elastiske lukninger fæstner sikkert.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

LeMirax gamacher
0 Likes

Bare super lækkert kvalitet, lukningens systemet kan dog drille lidt, indtil man finder fidusen :) Sidder bare super godt og er bare lækre generelt :)

Har det komplette sæt!
0 Likes

Først kun købt til, til konkurrencerne. Nu også bagved, har en hest med smalle ben, og de passer perfekt. Kan også lide dem. Et godt køb (bestemt under tilbudet) ved bare ikke, om de er bæredygtige med daglig brug.

Størrelse: Normal
Snugboots ved Haflinger
0 Likes

Støvlerne er en brøkdel smal for min haflinger med normale ben. Beskyttere er også dejlige mod knoglen. Ikke så tørre ben efter en god træning, men derefter forbliver ingen beskytter tør.

Størrelse: Normal
Le Mieux Lange Leggings
0 Likes

Pris / ydelsesforhold passer, smukke leggings, hvor holdbare de er, jeg kan ikke bedømme endnu, brug dem kun cirka 5 uger - hvad der generer mig lidt er, at gangartiklerne for og bag er helt identiske (af længden ...) - havde forventet, at bagsiden er længere i henhold til rørbenet

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.