Kun idag -Spar 15% på din næste ordre*
Brug koden: SPRING-JUMPSTART
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back On Track Leg Quick Royal Gamacher

Produkt-ID: 18582

DKK 728,00
(Prisen er inkl. moms)
Back On Track Leg Quick Royal Gamacher
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back On Track Leg Quick Royal Gamacher
DKK 728,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Back On Track Leg Quick Royal Gamacher
DKK 728,00
Back on Track neoprenlag til Quick Wrap Royal
DKK 225,00
Back On Track Leg Quick Royal Gamacher

Beskrivelse

Nemme On/Off bandager der reflekterer hestens kropsvarme, reducerer hævelse uden liniment eller omslag.Vores Quick bandager består af et bomuld/polyester blandingsmateriale med vores mest avancerede Welltex tekstil tilført keramisk pulver. Det keramiske reflekterer hestens naturlige kropsvarme hvilket skaber en lindrende infrarød termisk varme. Varmeterapi er en anerkendt metode til lindring og heling af skadede muskler, led og sener. Når disse vikles om hestens ben skaber vores unikke keramiktilførte tekstil en mild varme, som kan hjælper med at nedsætte hævelse og blødgøre eller fuldstændig fjerne hævede ankler uden brug af liniment eller omslag. Bruges efter hårde ridt og efterlades på over natten. Kan også bruges under transport af hesten. Disse bandageunderlag er ideelle til skaderestitution eller -forebyggelse.


Egenskaber:


  • Back on Track® Quick Gamacher, Royal er de ultimative terapeutiske benbeskyttere og er populære som stald-, udendørs- eller transportgamacher
  • Sælges i par, og fås i 4 størrelser
  • De har en kraftig, robust og holdbar neopren yderskal, foret med det revolutionerende keramiske Welltex™ materiale
  • (man skal dog være opmærksom, når de bruges i folden, især til lavhælede heste)
  • Quick gamacherne, velegnede til både forben & bagben, er nemme at tage på, og kan give en behagelig polstrende beskyttelse (dækker pibe- og kodebensområderne)
  • Foret kan tages ud af yderskallen, hvilket gør det muligt at vaske den

Teknisk beskrivelse:


Bomulds-/polyester blandingsmateriale.Welltex tekstil tilført keramikpulver.Farve: Sort.Pleje: Maskinvaskbar op til 30°C. Brug normalt vaskemiddel som ikke indeholder blegemiddel eller blødgøringsmidler. Lufttørres udelukkende, må ikke tørretumbles.Sælges i par.


Bedste forsendelsespris

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.

Produktvurderinger (52)

Gennemsnitlig vurdering

4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!