Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

LeMieux Fold Gamacher

Produkt-ID: 313525

DKK 590,00
(Prisen er inkl. moms)
LeMieux Fold Gamacher
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
LeMieux Fold Gamacher
DKK 590,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
LeMieux Fold Gamacher
DKK 590,00
LeMieux Breakaway grime
DKK 290,00
LeMieux Fold Gamacher
Beskrivelse

Beskrivelse

Stærke Airprene (neopren med huller) gamacher formet til at passe på underbenet. Lufthuller tillader luftudveksling, og holder benene køligere ude på folden i længere perioder. Holdbart fikserende dæksel, fastholder gamachen korrekt på leddet, og beskytter mod stød. Forstærket PU-læder dækker bagsiden af kodeleddet, for at beskytte det mest følsomme område med tendens til mudderfeber. Elastiske og vinklede strop positioner, tillader bevægelse med optimal pasform. Ideel til heste med sensitiv hud, som har gavn af beskyttelse mod vintervejret. Nemme at spule eller maskinvaske.


Egenskaber:


  • Kan bruges på både forben og bagben
  • Sælges i par

Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

fremragende
1 Likes

Jeg bestilte leggings for to dage siden. De ankom meget hurtigt. Optisk ser meget godt ud, har god kvalitet, stærke lukninger med læderbeskyttelse ved balle og sener. Perfekt pasform på fødderne. Min hest skal have boksegangene i kassen, fordi han altid slår. Hver dag bringes han til græsning (med leggings) - og naturligvis bliver benene hurtigt brudt. Jo flere leggings dette problem har løst af sig selv. Benene giver perfekt beskyttelse til benene uden frygt for at miste benene eller få skader. Jeg vil anbefale nogen. Perfekt leggings med top pris! tak

Størrelse: Stor
Super godt produkt !!!
2 Likes

Gamschen er dejlige! Jeg har ikke nogen problemer med at bære den over en længere periode.Om sommeren sveder temperaturerne på 30 grader ikke mine ben. Også meget godt til heste med overben på indersiden, fordi materialet tilpasser sig super til benet. Velcro-lukninger holder virkelig godt og forbliver tæt lukket!

Størrelse: Normal
Rimelig pris for meget god kvalitet
0 Likes

Jeg bestilte leggings til min ældre Quarter Horse vallak. Han har en tendens til at åbne benene i paddocken og slår ofte benet indeni. For at minimere yderligere skader og de tilhørende bulletins bestilte jeg disse leggings. Passformen er god, indtil videre havde vi ingen varmeakkumulering, det gnider intet, og materialet giver et godt indtryk og føles behageligt. Den kunstige læderforstærkning og de fleksible plastikkapper på fetlockhovedet giver mening og tilpasser sig godt til hestens ben. Leggingsen gled ikke eller drejede indtil nu. Hvor længe de vil være i stand til at modstå den daglige stress kan jeg ikke sige endnu. Indtil videre kan jeg kun sige positive ting.

Godt tanke beskyttelse!
1 Likes

Beskyttelse "multifunktion" (paddock, transport osv.), Meget gennemtænkt: - meget anatomisk, de har perfekt form som hestens lemmer og glider ikke. - forstærket på de rigtige steder (fold af boss, sener, kugle) for at beskytte effektivt ved skal eller læderforstærkning. - velcro-lukninger er stærke og løsnes ikke, de er elastiske, hvilket gør det muligt at justere beskyttelsen bedre og bevare fleksibiliteten i hestens bevægelser. - meget god kvalitet, æstetikken er meget flot og alle virker solide. Jeg glæder mig over dette køb, jeg anbefaler!

Størrelse: Normal
Store beskyttere!
0 Likes

Gode beskyttere, jeg bruger dem på traileren! Dejlig pasform og er meget robust. Virker også meget behageligt for hesten.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.