Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Horze Rohan Trense

Produkt-ID: 10013

DKK 568,65
DKK 669,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Rohan Trense
DKK 568,65
DKK 669,00
Pharma Leather Conditioner, 450ml
DKK 149,00
Horze Rohan Trense
Beskrivelse

Beskrivelse

Buet nakkestykke giver denne trense ekstra komfort.


Designet med bredt, polstret læder omkring områder, med almindelig gnidning og irritation. Denne trense er perfekt til dressurryttere overalt. Et elegant, kurvet, bredt og polstret næsebånd og en række rhinsten på pandebåndet, gør dette til et flot valg. Godt kvalitetslæder der kun bliver bedre og blødere ved jævnlig anvendelse, og vil holde i årevis.


Egenskaber:


  • Polstret afrundet nakkestykke
  • Førsteklasses kvalitetslæder
  • Buet pandebånd med krystaller
  • Spændelukninger ved bid og tøjler
  • Polstret justerbart tykt foret næsebånd med tilbagetræk
  • Tøjler er ikke inkluderet

Teknisk beskrivelse:


100% læder.
BL/BL farve med skinnende laklæder næsebånd.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vis klar hovedtøj!
0 Likes

Et hovedkvalitets hovedtøj, der er godt lavet. Diamant accenter, polstret hovedbås, krum næsebånd og anatomisk snit giver et dejligt indtryk især på dressurdommerne. Samlet set en god hovedtøj.

Smuk hovedtøj, men dårligt størrelse
0 Likes

Dejligt hovedtøj lidt stift, fordi nyt. Ikke desto mindre ikke særlig god størrelse. Jeg tog en størrelse cob, fordi min hoppe er mellem hest og t cob. Næsebåndet er for stramt, selv ved det første hul. Og idet med underhalsen. Skuffet over den størrelse, jeg havde aldrig haft problemer, før jeg tog størrelser cob andre mærker.

Dejligt og overkommeligt!
0 Likes

Jeg købte dette kun til et showtøj, og jeg tror, det passer virkelig godt til det. Jeg forventede ikke, at det skulle komme med tøjler, hvilket var en dejlig overraskelse! Pandebåndet var lidt tyndere, end jeg ville, men jeg havde en sikkerhedskopi, der fungerer pænt. Polstret er meget blødt, og det passede min f / s hest med spænder til overs. For prisen kan du ikke slå det! Ikke sikker på, om det ville holde op til daglig brug, men hvad jeg ville have det til, det er perfekt!

Dejligt hovedtøj
0 Likes

Jeg kan virkelig godt lide dette hovedtøj, men kobben var næsten for lille til min pony. Næsebåndet er i den løseste indstilling. Elsker at det kommer med tøjler og pænt polstret.

Hovedtøj Horze Rohan
0 Likes

Jeg kunne godt lide hovedtøjet meget, kvaliteten er fremragende! størrelse X-Full nærmede sig vores ret store hoved))

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.