Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder
-12%

Horze Bergen Remont trense.

Produkt-ID: 10109

DKK 263,12
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Horze Bergen Remont trense.
DKK 263,12
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Bergen Remont trense.
DKK 263,12
DKK 299,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Bergen Remont trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

Et flot firkantsdesign på næsebåndet på denne trense giver et klassisk snit. Det bløde læder vil holde med ordentlig pleje og er blødt og fleksibelt for hestens hud. Remont næsebånd er perfekt til unge elle sensitive heste, da det fastgøres under biddet og ikke trykker på tænderne.


Egenskaber:


  • Firkants-løftet næsebånd.
  • Sølvfarvede spænder.
  • Tøjler medfølger ikke.
  • Lyse krystaller på pandebånd.

Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en fugtig klud efter hver tur. Giv læderrens og conditioner efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Imponeret. Dejligt læder!
1 Likes

Jeg har leget med tanken om at prøve en dråbe næsebåndtøj på min følsomme varmblodshoppe, men kunne ikke finde nogen lokalt eller online til en pris, der ikke ville bryde banken. Ikke kun var dette hovedtøj en fantastisk pris, men læderet er pænt. Min hoppe er en af dem, der undertiden passer i fuld størrelse, og sommetider har hun brug for store. Jeg købte deres version i fuld størrelse af dette hovedtøj og var så lettet, at det passede hende. Jeg vil købe en anden til min OTTB!

Smuk trense, desværre ikke ligesom på billedet
0 Likes

Den trense har til prisen rigtig godt læder, det mørkebrune er dog ikke som på billedet, men næsten sort. Rithalfteren er ikke som vist, men har front på hver højre og venstre et spænde til justering, hvilket muligvis ikke er alles ting. Desværre ikke som vist, men læderet er blødt og i en anstændig kvalitet. Desværre kan jeg ikke sige noget om holdbarheden, fordi hun sendte tilbage, fordi trannyen ikke er afbildet som på billedet

Det stemmer ikke overens med billedet. Forkert næsebånd
0 Likes

Modtog et relativt lignende hovedlag med en helt anden Hannoverian næserem end på billedet. Denne har dårlig pasform, føles billig og er meget grim. Der er dårligt foretagne justeringer og spændinger på begge sider af næsebæltet. Det store firkantede næsebælte er forkert.

Det stemmer ikke overens med billedet. Forkert næsebånd
0 Likes

Næsestroppen på billedet er forkert. Modtog lignende hovedlag, men med en helt anden lav næsestrop. Den, jeg fik, havde to spænder på hver side til justering af næsen. Desværre meget dårlig pasform på denne med uheldige trykpunkter. Ud over dette er brynebæltet pænt. Og læderet er i absolut ok kvalitet.

tilfreds
0 Likes

Billedet stemmer ikke overens med det produkt, der kom i posten, men blev behageligt overrasket. Næsebæltet har justeringer over bidet på begge sider og passer strålende på min fjord. Læderet er blødt og føles som god kvalitet. Pandebåndet er fint med krystaller og har en bred pasform. Anbefalet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.