« Tilbage / Mærker / Trikem Dog

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml

DKK 379,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 L (DKK 379,00 / L)
Spar 22% EKSTRA på Horze & B Vertigo-mærket! + Få 12% rabat på næsten alle andre mærker
Kopier kode: SUMMER2024
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Mærkerne i Brands in Focus Sale er udelukket: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.06.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Hyaluron365 tilfører stoffer, som hunden blandt andet skal bruge til at nydanne ledbrusk, ledvæske og celler. Hos ældre hunde reduceres egenproduktionen af disse stoffer, og hos aktive hunde bliver behovet større. Hyaluronsyre øger viskositeten i ledvæsken, hvilket gør den smørende og støddæmpende. Glukosamin og chondroitinsulfat er byggesten til bl.a. ledbrusk. MSM er med til at opbygge cellevæggene og styrker deres gennemtrængelighed for ilt ind i cellen og affaldsstoffer ud af cellen. Med et dagligt tilskud af Hyaluron 365 får din hund forudsætningen for, at problemer i bevægeapparatet kan forebygges. Effekt af Hyaluronsyre 365 er allerede synlig efter 1-2 uger. Leddene smøres bedre og hunden får hurtigt større mobilitet. Det er ligesom at smøre en pibende hængsel. Hyaluronsyre 365 er taget op i tarmen og bestået ud til alle kroppens led. Hjælper hunden, når den ikke selv producerer nok Hyaluron.

Teknisk beskrivelse:

INDHOLD per 10 ml: Glukosamin KCL - 600 mg, MSM - 1000 mg, Chondroitinsulfat - 54 mg, Hyaluronsyre - 11 mg.Vand, GlycerinXantangummiNatriumbensoat.

Produkt-ID: 313630

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: