« Tilbage / Mærker / Trikem Dog

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g

DKK 129,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.6 kg (DKK 215,00 / kg)

Spar nu 12% EKSTRA eller 17% EKSTRA i vores nye APP!

Kopier kode: SPRING12
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.05.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Aktive sport og hobby hunde har ofte, i forhold til ydeevne og aktivitet, en begrænset adgang til næringsstoffer gennem vanligt foder. Generelt kroppen kræver mere af alle næringsstoffer - ikke kun energi, fedt og protein - til uddannelse og højere belastning. Mangel på enkelte næringsstoffer begrænser ikke kun udviklingen af ​​kroppen og ydeevne, men kan også på lang sigt være en del i udviklingen af ​​sygdomme og skade. MaxMuscle er et komplet supplement til aktive hundes udholdenhed. Tilsætning af vitamin E og selen, nødvendig for kroppens metabolisering af E-vitamin. Lysin og Methionin er vigtige essentielle aminosyrer, som blandt andet bygger og reparerer muskler, knogler og blødt væv. Selen, Zink og Mangan er et sporstof som er nødvendigt ved næringsstofmetabolisme og opbygning af muskler. Vitamin E er en vigtig del ved rehabiliteringen af ​​blodkarrene og blodforsyning til musklerne. Formuleret i velsmagende og sund prebiotisk gærkultur som stabiliserer intestinal kultur og forbedrer optagelse af næringsstoffer. Indeholder ingen sukker.

Teknisk beskrivelse:

INDHOLD per 5 ml:Calcium -145 mg, MSM - 650 mg, E-vitamin - 60 mg, Lecithin - 80 mg, Lysin - 80 mg, Methionin - 80 mg, Selen - 40 mcg, Zink - 2,4 mg, Mangan - 2,4 mg.

Produkt-ID: 313640

Læs anmeldelser:

Farve: