Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze holdbart kurvehoved til høtyv, udskiftningshoved

Produkt-ID: 50222

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Horze holdbart kurvehoved til høtyv, udskiftningshoved
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze holdbart kurvehoved til høtyv, udskiftningshoved
Beskrivelse

Beskrivelse

Tag vare på den ødelagte høtyv, bare udskift kurvehovedet.


Denne høtyv har en stor, indbygget kurv til at fange meget affald, men lader strøelse og spåner falde igennem. Skovl blot gødningen, vip gaffelen baglæns og pres mod gulvet. Gødningen forbliver i kurven. Strøelsen falder ned på staldgulvet. Hele designet sparer både tid og penge, fordi det eneste du samler op er gødningen. Det lette design mindsker rygbelastningen med en integreret tandstabilisator for at øge holdbarheden. Dobbelt så stor kapacitet som en almindelig høtyv. Designet til at mindske belastningen. Passer til teleskophåndtag #50209


Egenskaber:


  • Holdbar, kurveformet høtyv som fremskynder udmugningen
  • Letvægtsdesign med hårde plastiktænder
  • Ekstremt robust og pålidelig
  • Betaler for sig selv ved at spare på strøelsen
  • Dobbelt så stor kapacitet som en almindelig høtyv
  • Designet til at mindske belastningen

Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

100% TOP
0 Likes

Købt på et Horze-stativ under en konkurrence er det det uundværlige værktøj, der letter vedligeholdelse af kasser med spån, savsmuld eller pellets! Kurven giver dig mulighed for at adskille dyngen fra kuldet og overføre skovlens indhold i trillebøren uden at lægge det overalt! Jeg har 2 på forhånd, fordi jeg ikke kan undvære det!

0 Likes

Ikke særlig hårdt, i det mindste ikke i frysningen ... Ved første brug styrtede den yderste spids. Selvfølgelig kan det stadig bruges så godt, men du kan dæmpe skærmen der.

0 Likes

Det har stor og rigelig plads til masser af muck. Men med min knæk den ene "pind". Men jeg slog den i væggen. Det fungerer stadig fint. Ingen bakker til at forcere !!!

Det er helt okay! :)
0 Likes

Stort greb! nu mister jeg ikke noget pluk fra mit andet greb, da dette har beskyttelse for siderne :) men for dårligt, at det var blevet beskadiget under forsendelse.

Kurvspån gaffelhoved
0 Likes

Gode punkter - tænder temmelig tæt på hinanden, så de kan øse selv de små bit af poo. Kan øse en stor mængde poo og strøelse og give det en god ryste uden at miste poo ud af siderne. Reducerer udspændingen. Ulemper - ikke så stærk som jeg håber. Bestilte en, og første gang jeg brugte den, fangede den lidt ujævn cement på gulvet og knækkede en tine af. Bestilte en ny og fortsatte med at bruge den mens jeg ventede på levering og en anden tine brød af. Der er kommet en ny, og indtil videre, så god. Forhåbentlig var den første bare en defekt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.