« Tilbage / Mærker / uvex

uvex uvex Elexxion Pro Ltd. Champ-hjelm

DKK 1.090,00
RRP: DKK 1.890,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Gold/Pink
Gold/Pink uvex Elexxion Pro Ltd. Champ-hjelm
Størrelsesguide
Størrelse A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Den trendy version af uvex elexxion pro sætter konkurrenterne i skyggen. Men uvex elexxion pro ltd er langt mere end bare et blikfang. Den innovative hybridteknologi sikrer kompromisløs sikkerhed, uovertruffen lethed og perfekt ventilation. Den imponerer med sin unikke kombination af matte og skinnende elementer og et interiør af høj kvalitet, der sikrer maksimal komfort.

uvex elexxion-serien repræsenterer en ny generation af ridehjelme fremstillet i Tyskland. Den kombinerer de to førende hjelmteknologier inden for fremstilling af ridehjelme - inmould- og hard shell-teknologi - for at skabe en unik hybridhjelm, der sætter nye standarder med hensyn til design, ventilation og vægt. Med uvex elexxion kombinerer uvex det bedste fra begge teknologier i én hjelm. Denne kombination åbner op for nye muligheder for alle vigtige hjelmparametre. Hjelmen er lettere, bedre ventileret og giver hjelmdesignere hidtil uanede muligheder. Mat og skinnende, farveblokering og nye materialekombinationer: uvex elexxion gør alt dette muligt uden problemer. Det individuelt justerbare ventilationssystem i skjoldet sikrer et køligt hoved.

Egenskaber:

  • Inmould- og hard shell-teknologi
  • Letvægt
  • Ventilationssystem med skjold
  • 2 års garanti
  • Fremstillet i Tyskland

Vaskeanvisning:

Håndvask anbefales

Produkt-ID: 332847

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: