« Tilbage / Mærker / uvex

uvex uvex-hjelm Elexxion Plus Matt

RRP: -25% Rabat
DKK 1.190,00
RRP: DKK 1.590,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bedste Pris
Spar 22% EKSTRA på Horze & B Vertigo-mærket! + Få 12% rabat på næsten alle andre mærker
Kopier kode: SUMMER2024
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Mærkerne i Brands in Focus Sale er udelukket: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.06.2024.
Farve: navy mat
navy mat uvex-hjelm Elexxion Plus Matt
Anthracite uvex-hjelm Elexxion Plus Matt
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Maksimal sikkerhed parret med lethed og perfekt ventilation. uvex elexxion plus er pioneren blandt ridehjelme. Den innovative hybridteknologi sikrer kompromisløs beskyttelse, en hidtil uset lethed og perfekt ventilation. Plus-versionen af uvex elexxion kommer i en perfekt farvekoordineret mat finish.

uvex elexxion-serien repræsenterer en ny generation af ridehjelme fremstillet i Tyskland. Den kombinerer de to førende hjelmteknologier inden for fremstilling af ridehjelme - inmould- og hard shell-teknologi - for at skabe en unik hybridhjelm, der sætter nye standarder med hensyn til design, ventilation og vægt. Med uvex elexxion kombinerer uvex det bedste fra begge teknologier i én hjelm. Denne kombination åbner op for nye muligheder for alle vigtige hjelmparametre. Hjelmen er lettere, bedre ventileret og giver hjelmdesignere hidtil uanede muligheder. Mat og skinnende, farveblokering og nye materialekombinationer: uvex elexxion gør alt dette muligt uden problemer. Det individuelt justerbare ventilationssystem i skjoldet sikrer et køligt hoved.

Egenskaber:

  • Inmould- og hard shell-teknologi
  • Letvægt
  • Ventilationssystem med skjold
  • 2 års garanti
  • Fremstillet i Tyskland

Vaskeanvisning:

Håndvask anbefales

Produkt-ID: 332846

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: